Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan "működik" a fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "működik" a fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Milyen folyamat megy végbe a testbe, ami miatt nem leszel terhes?

Ez azért érdekel, mert nem tudom eldönteni, hogy hogyan védekezzünk... A barátom azt mondogatja, hogy félt a tabitól, mert szerinte káros, ártalmas és nem akarja, hogy bajom legyen, és hogy neki megfelel a gumi, csak ne legyen bajom a tabitól...

Szóval ezért szeretnék kicsit utánajárni, hogy pontosan mi történik a testben a tabletta szedésekor? Nem hülyülök meg teljesen a hormonoktól a tabi miatt?

Előre is köszönöm a válaszokat!

L/17 (Első kapcsolatom, még szűz vagyok)

2010. márc. 27. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megtudhatsz mindent. Amúgy a mai tabik kevésbé annyira ártalmasak, mint a régiek. Eljutott odáig az orvostudomány és gyógyszertudomány, hogy olyan tablettákat fejlesszenek ki, amik kevésbé hatnak a szervezetedre. Én harmonet-et szedek és tapasztalat, hogy semmi de semmi változás nem történt rajtam, amióta szedem (több mint 6 hónapja) Nem híztam, nem lett nagyobb a mellem és nincsenek hangulatváltozásaim, annyira alacsony a hormon tartalma, hogy nem hat rám, de véd a nem kívánt terhességtől. Szóval sztem nem kell parázni.

2010. márc. 27. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
úgy, mint ahogy a hidrogén bomba
2010. márc. 27. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajod, de ha majd egyszer abba hagyod, mert gyereket akarsz, nem biztos, hogy könnyen fog sikerülni, mert idő kell a szervezetnek a hormonok miatt. Én hosszú évekig szedtem, de ha még egyszer kezdeném, nem szedném, és a lányomnak sem engedném. Nagyon figyelmes a barátod, hogy aggódik érted.
2010. márc. 27. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
a mai tabik kis hormon tartalmúak. gátolják a peteérést, csak a görcs mentes megvonásos vérzés marad arra a 3-5 napra. oké,hogy a pasinak jó a gumi,de Neked is?
2010. márc. 27. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
nem inkább a pasik szoktak óckodni a gumitól? .. :)
2010. márc. 28. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
ízlések és pofonok! a nők is rühellik,megdöbbennél mennyien vagyunk! Tegnap, 16:04-es voltam.
2010. márc. 28. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek, én is rühellem a gumit, pedig lány vagyok.

Tablettát szedek, meg vagyok vele elégedve, szerintem nyugodtan szedheted, nekem semmi bajom nem lett.

Amúgy az első válaszoló linkjében tökéletes választ kapsz a kérdésedre :)

2010. ápr. 7. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!