Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol szedem a fogamzasgatlot?
Figyelt kérdés
Segitsetek!
Honapok ota szedem de meg mindig nem vagyok biztos benne,hogy jol szedem.
Le irok egy peldat
November 19.-en kezdtem el egy levelet, amit december 9.-en fejeztem be.Ezutan beteg voltam.December 17.-en kezdtem egy kovetkezo levelet ez januar 6.-an jart le.Beteg voltam es holnap [jan. 14 ] kel kezdjem a kovetkezo levelet.
Elvileg ugye szerdankent fejezem be a levelet, es kovetkezo het csutortokon kezdem.
JOl szedem?
2016. jan. 13. 20:09
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom az ertelmes valaszokat :)
2016. jan. 14. 06:41
5/5 anonim válasza:
Jól szeded, viszont remélem a betegség alatt nem a vérzést érted, mert az nem az, sőt az a normális, hogy van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!