Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiadják kiskorú (15) lánynak az óvszert a DM-be?
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 18:29
1/10 anonim válasza:
Csodálkoznék ha nem. 14 év a beleegyezési korhatár. Erre akár figyelmeztetheted is a boltost.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor már 14 évesen is ki adják?
2016. jan. 10. 18:32
3/10 anonim válasza:
Máshol is. Tesco, Auchan, Lidl, és a többiben is.
5/10 anonim válasza:
Nekem sose kértek személyit hozzá, pedig vettem kiskorúan is. Mondjuk én fiú vagyok. De sztem úgy vannak vele, hogy ha már mindenképpen dugsz ennyi idősen akkor legalább van annyi eszed, hogy gumival és nem lesz annyi nem kívánt terhesség.
6/10 anonim válasza:
Vagyis még nem vagy 15?
Azért személyi legyen nálad!
7/10 opened paradise válasza:
10 évesnek is ki kell,hogy adják.
Fogamzásgátló eszköz,nem szexuális segédeszköz.
8/10 anonim válasza:
Sokadik ilyen kérdés. Igen, adnak óvszert, nincs korhatárhoz kötve a megvásárlása.
9/10 anonim válasza:
De 15 évesen tanulj, ne b@sszál.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és amúgy négyes tanuló vagyok tehát nálam nem a nemi élet az első
2016. jan. 10. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!