Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éven aluliaknak kiadnak óvszert az áruházakban?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 21:14
21/22 anonim válasza:
Én vettem már tescoban és nem kérték el a személyit, pedig nem vagyok 18. Egyébként meg én úgy tudom, hogy törvényesen 14éves kortól lehet szexelni. (mivel ezalatt számít erőszaknak) Szal tuti kiadják :)
Bnőmnek szexshopban még a bilincset is kiadták..pedig csak 16éves
22/22 anonim válasza:
Ez azért tök gáz, hogy ennyi emberkének nem adták ki..... és ha a 15 éves kis "kanos" kiscsaj (akkor inkább már "csajos) nem vehet vibrit?:D XD ez olyan balfa..sszág :D nem baj, duganak gumi nélkul XD Sikositó minek, van nyála a pasinak XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!