Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy a fogamzásgátló tabletta teljesen legyilkolta a libidóm. Valaki járt hasonló cipőben?
barátnőmnél is ez van..
elég sokat kínlódunk sajnos...síkosítok meg csípi az összes..midet kipróbáltuk már.
3 éve szedi a lyndinettet. váltani nem akar mert fél hogy hízni kezd, pattanásos lesz stb...
Volt ilyen, abbahagytam inkább, helyreállt.
Hiába váltottam gyógyszert, nem segített.
Lyndinette mellett totál eltűnt a libidóm. Próbáltam másikat, más durva mellékhatások jöttek. Leraktam a gyógyszert 1 évre, visszajött a libidóm, másik fajtát kezdtem szedni, és libidó nem ment el nyaralni, durva mellékhatások sincsenek.
Szóval próbálj ki másikat. Nem normális, hogy eltűnt a libidód ha egyébként létezik.
Én is lyndinettet szedtem, és sajnos nem vettem észre, hogy ez öli a libidómat, csak azt, hogy már nem vágyom a pasim érintésére.
Szétmentünk, és persze mivel már nem volt miért szedni, abbahagytam.
Na, akkor meg majd' megőrültem annyira intenzíven jött vissza. Mintha a testem próbálná bepótolni a kihagyást.
Soha többet gyógyszer, tartós kapcsolatban is gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!