Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez mitől lehet? Ugye nincs baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet? Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés

Hétfőn fogom megkezdeni a 7napos szünetet(most szedek először fog.gátlót)

Ebben a hónapban kisebb barnás folyásom volt,tudom,hogy ez a tabi miatt van/volt.Ám ma kissé véres foltokat találtam a bugyimon.Ez mitől lehet??Rendszeresen szedem,nem volt hányás,hasmenés...ugyanabban az időpontban vettem be.Ez normális,hogy kissé véres??

Arra is gondoltam,hogy ma megujjazott a barátom és talán vhol felsértett..a csiklómnál is volt egy pici vér:S:S De egyáltalán nem fáj!!

Mi lehet ez?kicsit megijedtem...

2010. márc. 25. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha még csak most kezdted el,akkor belefér.A tájékoztató szerint is előfordulhat pecsételő/áttöréses vérzés.Ha legközelebb mész gyógyszerért,mindenképpen tájékoztasd az orvosodat,mert az is lehet,h nem elég erős a tabletta neked.
2010. márc. 25. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez csak azért van, mert még nem szokott hozzá a szervezeted a fogamzásgátlóhoz. Az első 3 hónapban ez természetes, nem kell megijedni!
2010. márc. 25. 17:16
 3/3 A kérdező kommentje:

remélem csak ez lesz a baj.Ez a barnás folyás is csak ritkán fordult elő ebben a hónapban(ha sportoltam stb)

akkor ez mg teljesen belefér,egy picit megnyugodtam..mert tényleg nem fáj sehol,tehát nem hiszem,hogy vmi kis seb lenne a hüvelyemben:S

azt honnan tudhatom meg,hogy nem elég erős a gyógyszerem?17 éves vagyok,Volinát írtak fel nekem is..

2010. márc. 25. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!