Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Nagyon félek mert a barátom egy évig könyörgöt hogy feküdjek le vele. Lefeküdtem vele ez volt az első alkalom (szüzesség elvesztése ) és először használtunk gumit de nem sokkal utána újból csináltuk de gumi nélkül. És attól félek hogx az előváladékba vol spermium. Amugy a menstruációm eddig se volt rendszeres volt olyan hogy heteket ki hagyott, de most utoljára november 10-dikén volt meg, ami azt jelenti hogymajdnem két honapja. Kérlek segítsetek.2016. jan. 3. 07:11
11/27 anonim válasza:
De ha tudod, hogy lehet az előváladékban spermium akkor miért csinálod gumi nélkül? Mi volt az értelme az első szexet gumival csinálni ha a következőnél már leszarod, h van-e? Azt hittem egy 18 éves lánynak van ennyi esze de tévedtem... Csinálj tesztet az esély megvan rá!
12/27 A kérdező kommentje:
Tudom. Nem akartam de úgy jött. Hát holnap csinálok textett.
2016. jan. 3. 21:36
13/27 anonim válasza:
Szurkolok,hogy minden oke legyen! Ird meg,hogy mi lett a teszteredmeny!
14/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy mi baja volt a textnek. De semmit nem mutatott pedig egy fél órát vártam
2016. jan. 4. 17:10
15/27 anonim válasza:
Ilyet meg sosem csinalt nekem egyik sem. Vegyel xepil 2dbosat a Dmben. Olcso es jo.
19/27 A kérdező kommentje:
Okés még nem vettem. Hát rápisáltam.
2016. jan. 5. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!