Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy probléma ha nem hagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy probléma ha nem hagyok 7napos szünetet? Bővebben lennt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

7fön kezdtem el szedni a Volina nevü fogamzásgátló tablettát!Az lenne a kérdésem,hogy nagy gond e,ha már rögtön az első levél után nem hagyok 7 napos szünetet?

Nálam amugy nem jelentkezett a gyógyszertől semmi gond,nem fáj a fejem,nincs hányingerem,hasmenésem egyebek...! Ha van valaki aki ezt szedni az megirná,hogy hizott e a gyógyszertől,az orvosom azt mondta,hogy ettől nem hizhatok,de több forumon az ellenkezőjét olvastam! :(

Köszi mindenkinek a segítséget!

2010. márc. 24. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Kinek hiszel? Orvosnak, vagy fórumos csávóknak?
2010. márc. 24. 18:34
 2/7 anonim válasza:
persze h ki kell várni a 7 napot! akkor jön meg a menstruációd!!! nehogy elkezd a második levelet egyből!
2010. márc. 24. 18:35
 3/7 A kérdező kommentje:
nem szivesen nem hagyom ki én se,de a párom 3 hónapja elutazott,és pont akkor jön haza 10napra,majd ujabb 3hónapot távol lesz!ha nem lenne ilyen a helyzet,akkor én is ki hagynám a 7napot!
2010. márc. 24. 18:41
 4/7 Andrewka ***** válasza:

Pár jó dugás vagy az egészséged?

Ilyeneknek minek gyógyszer?

2010. márc. 24. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:

18:42 ha normálisan nem tudsz segíteni estleg,akkor inkább sehogyse,én sem jó kedvemből akaron tovább szedni a gyógyszert!

tudlak sajnálni,ha ennyire ingerszegény ember vagy!

2010. márc. 24. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Volinát szedem,nem híztam és nincs mellékhatása számomra.Annyi volt,hogy az első hónapban volt köztes vérzésem,de az is megszűnt.Elég pech,hogy pont így jön ki a találkozás a pároddal,de csak azt tudom mondani,hogy ne hagyd ki a 7 napos szünetet,pláne ne most az elején,amikor a szervezeted még nem is igazán tudja,hogy mi történik.Jobb lenne,ha hagynád megjönni.Azt mondod 10 napra jön a barátod.A mensi tabi mellett még rövidebb és nem is olyan sok,mint normál állapotban.Nekem kb. 3-4 napig szokott tartani,addigra a 4.napra már csak pici nyoma van a betéten,szóval az már a legvége.Ha itt van 10 napot,akkor így is marad kb egy hetetek.Tényleg megértem,hogy az lenne a legjobb,ha egyáltalán nem lenne,de én az elsőt hagynám megjönni mindenképp.
2010. márc. 24. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Megértem,h jobb kihagyni a szünetet. Mikor elkezdtem szedni azt olvastam meg azt mondták,szükség esetén meglehet játszani . De évente csak 1*, 2*.
2010. márc. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!