Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van-e olyan fogamzásgátló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e olyan fogamzásgátló, melynek nincs mellékhatása?

Figyelt kérdés
Szeretnék szedni fogamzásgátlót. 3 éve kapcsolatban vagyok és jó a sexuális életünk! az óvszert nem igazán birjuk. de azért sürün használjuk. de megszakitásossal is védekezünk! szeretnék szedni fogamzásgátlót ha nincs mellékhatása... ilyen: hizás... stb... nem szeretnék meghizni... mert akkor inkább maradok a guminál. elöre köszönöm a válaszokat
2010. márc. 22. 21:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! de maradok a guminál
2010. márc. 23. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
tic tac
2010. márc. 23. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én szintén eüs vagyok és én is a gumit ajánlom. Ha ez nem okoz nektek akkora problémát, akkor ne tedd tönkre a szervezeted a fogamzásgátlóval. Én sem szedem, nem véletlen. Az orális fogamzásgátlók tönkreteszik a májat és nem ritka az sem, hogy utána nem indul be magától a peteérés. Na ilyenkor jön a peteérést serkentő gyógyszer, de azt meg folyamatosan csak 3 hónapig lehet szedni, ahhoz pedig nagy szerencse kell, hogy valakinek 3 hónap alatt sikerüljön a baba. Szóval nem ajánlom. Másrészről trombózis szempontjából sem elhanyagolható a mellékhatása, valamint a hangulatingadozás, hízás, libidócsökkenés és egyebek. Igaza van annak, aki azt mondta, hogy ha tudnák mi van benne nem szednék fele ennyien sem.
2010. márc. 23. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Jázusom!

HA TUDNÁTOK MI VAN BENNE!!!!

Gondolom akkor ti Aszpirint se szedtek! Az Aszpirin is HALÁLOS MÉREG! Acetilszalicilsav van benne, ami gyerekeknél Reye-szindrómát, meg úgy mindenkinél gyomorbántalmakat, gyomornyálkahártya károsodást, gyomorvérzést vagy gyomorfekélyt okozhat!

Szálljunk már le a földre, idejön 2 anonim valaki, bebüfögi, hogy patikus meg EÜ-s (mi, takarító a SOTE-n?) és kitalálja, hogy a fogamzásgátlók, amit a világon kb 800 MILLIÓAN szednek a világon az ördög eszközei, hogy kipusztuljon a világ. Basszus, ezek tesztelt gyógyszerek, nem cián...

2010. márc. 23. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsóval teljesen egyet kell értsek, kivéve hogy kb 100 millióan szednek fogamzásgátlót, de ez lényegtelen. :D

Amúgy tényleg, én is szedem már egy ideje, és SEMMI BAJOM tőle, egyik mellékhatás sem jött ki, ami a betegtájékoztatón van, amúgy meg maradjunk annyiban, hogy az antibiotikumom papírjára durvább mellékhatások voltak írva, mint erre...

Persze, erre mondhatják a büszke EÜ-sök, hogy jó, most jólvagyok, de lehet hogy holnap trombózist kapok, vagy egy év múlva meddő leszek. Persze. De statisztikailag nagyobb a valószínűsége, hogy elb@sz a busz, minthogy a fogamzásgátló maradandó károsodást okoz a szervezetedben. Aztán mégis kimegyünk az utcára.

Bocsánat a kifakadásért, kicsit kiakaszt, ez a hipochonder, over-protective, "éljünk burokban, az a legbiztonságosabb"-életmód.

A kérdésre válaszolva: mindegyik tabi mindenkire máshogy hat, meg kell találni a neked megfelelőt, ami nem okoz durva mellékhatásokat. :) Az első hónapban előfordulhat néhány (étvágynövekedés, köztivérzés, hangulatingadozás, hasfájás, etc.) de ezek valószínűleg elmúlnak az első levél után. Ha nem, akkor tabiváltás. ;)

2010. márc. 23. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Felőlem akár takarító is lehetnék :) Egyébként az aszpirinnal ráhibáztál :) Speciel vérzékenyek ha beszedik csúnya hatásokat okozhat, szemben az algopyrinnel, ami sokkal biztonságosabb, mégis az a vényköteles, ez érthetetlen. Arra meg hogy ki vérzékeny, ki volt utoljára szűrésen? ... Ha szerintetek nem eü akkor nem eü, engem nem érdekel, mindenki azt eszik amit akar, én nem szedem az én döntésem, nem véletlen. Hiszek a szememnek és a betegeinknek, mindenkinek a maga döntése, hogy mit vállal és mit nem. Nem hormonális fogamzásgátlást használok, nekem tökéletesen megfelel.
2010. márc. 23. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!