Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menniyre biztonságosak a Pharmatex termékek megszakítással kombinálva? Melyik közülük a legjobb?
Kicsit félek ettől a fogamzásgátlási módszertől.De sajnos a gumi nem jött be, mert a páromat "lelombozza",én meg nem szívesen szednék fogamzásgátlót, ahhoz túl ritkán találkozunk(kb 2 hetente). Kérdésem,hogy a pharmatex termékek mennyire biztonságosak? Nem valami bő a hüvelyváladékom,nem lesz tőle mégkevesebb? Síkosító használata nem okoz problémát? Még kezdő vagyok,sajnos muszáj síkosítót használnunk. A tampon,kúp, krém közül melyik a legjobb? Azt olvastam,a tablettát és a kapszulát olyanoknak ajánlják,akiknek bő a váladékuk.
Kérem,olyanok írjanak,akiknek van tapasztalatuk a termékcsaláddal kapcsolatban!
(Tudom,hogy volt már millió hasonló kérdés,de nem találtam meg mindenre a választ,ami érdekelne)
Szia!
Énis kb. 2 hetente találkozom a párommal, de mégis bevállaltam a fogamzásgátló szedését. Én nem jó véleményeket és tapasztalatokat hallottam ezekről a készítményekről, amikfelől érdeklődsz. Ha nem akarsz "véletlen balesetet", én a helyedben a tabletta mellett döntenék.
Üdv.
Fél évig használtam, szerencsésen! :) A krém verziót választottam, mert azt csak felhelyezed, és már mehet is a szex! Nem csípett meg ilyenek! Nekem jó volt, mi is azért megszakítással csináltuk mellette...
A kúpot is kipróbáltam, de az kegyetlen büdös volt, nagyon folytam tőle, és még 10 percet is kellett várni, mire feloldódott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!