Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyen esetben kell kiegészítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben kell kiegészítő védekezés? Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

4.levél fog.gátlómat szedem már, amikor a harmadiknak a végén voltam + a szünetmentes héten akkor kellett antibiotikumot szednem, így 1 hétig használtunk óvszert.

De tegnap este negyed 9kor bevettem a tabimat(2héten vagyok a negyedik levéllel) és hajnali 1órakor hánytam. Felszívodott már addigra a tabi?

így lehetek terhes, ha nem használunk óvszert?

2010. márc. 21. 14:09
 1/10 A kérdező kommentje:
és volt olyan 2x ez alatt a levél alatt, hogy késtem vele 11,5 órát és 8 órát... ez mennyire befolyásoló tényező?
2010. márc. 21. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Huha... hát ezek már elég hosszú késések, de éppen még benne vannak a 12 órában. Én azt mondom biztos ami biztos, azért újabb egy hétig védekezzetek még valami mással is. Nem feltétlenül kell, de jobb biztosra menni, minthogy baj legyen belőle. Gondolom a párod sem rajongana a baba dologért, arról pedig nem tehetsz ha hánysz vagy megy a hasad, szóval igazán meg kell hogy értse. A késéseket pedig próbáld elkerülni, nehogy rossz vége legyen! Állítsd be a telefonod hogy csörögjön minden nap, vagy tegyél egy cetlit valami feltűnő helyre, ahol mindennap ránézel!
2010. márc. 21. 14:25
 3/10 A kérdező kommentje:
hmm...:S:/ és nem elég ha megszakítással "védekezünk"?
2010. márc. 21. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
tuti terhes vagy!
2010. márc. 21. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:

használj nuvaring-et és akkor nem lesznek ilyen kérdéseid, hogy mi van ha hánytál , antibiotikumot szedtél, elfelejtettes bevenni.

Én ezt használom, és annyi hogy berakom a hüvelyembe és 3 hét múlva kiszedem, és nem is kell vele foglalkoznom. Sokkal egyszerübb és jobb, mint a tabi. És fele annyi hormon van benne mint a alacsony hormon tartalmú tabikba. 22/L

2010. márc. 21. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:
3.válaszolónak: nem azt kérdeztem hogy mit használjak vagy mit nem...jólett volna ha a kérdésre válaszolnál:S
2010. márc. 21. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Más segíteni akar, meg tanácsot adni, erre ilyen bunkó stílusban reagálsz? szánalmas vagy!!!
2010. márc. 21. 15:23
 8/10 A kérdező kommentje:
de nem ez volt a kérdés...ha nem tudnál olvasni
2010. márc. 21. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát figyu... ha bátor vagy, akkor nem kell védekezni! Én nem kockáztatnám meg az biztos! Inkább egy újabb óvszeres hét, mint a nem kívánt terhesség!
2010. márc. 21. 17:28
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)(L)(K)
2010. márc. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!