Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájgyulladás fogamzásgátlótól?
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok volt e már valakinek ilyen problémája...év elején a nőgyógyászom hasra ütés alapján (pedig vittem vérvétel eredményt) a Deciora fogamzásgátlót írta fel, mondván ez a legújabb...kapásból kijött a herpesz a számon tőle, le is van írva a betegtájékoztatóban hogy előfordul...rá két hónapra, felírattam a házi orvosommal egy másikat, a jangee-t, eddig azt hittem minden oké vele, szedem már egy fél éve, viszont az elejétől szenvedek szájproblémával, kezdetben csak a szám két széle pirosodott be és hámlott, már mindent olvastam róla, és mindent kipróbáltam...végül leesett hogy ugyanaz a hatóanyagú a jangee mint a deciora, valószínűleg allergia ez az egész..valakinek volt ilyen problémája? Most a szám fel van dagadva, mindennap arra ébredek hogy össze van száradva az egész a szájszélekkel, kemény a bőr rajta, majd lehámlik nap végére, és undorítóan vörös az egész, a szélei is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!