Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy nagy problémám?! Óvszerrel védekeztünk a barátommal, de kiszakadt.
Az első válasznak nem hinnék egyből a helyedben, mert ez nem lehet egyértelmű ennyi információból.
Többek között azt is figyelembe kell venni pédául, hogy a ciklusod hányadik napján történt, peteérés környékén vagy nem.
Minden lehetséges, de én nem tartom valószínűnek a terhességet.
második: értő olvasás...
hát nem tudom, én valszeg nem paráznék rajta, elvileg nem ment el benned és bár előváladékkal megvan az esélye egy terhességnek, de kicsike... de nekem már 21 évesen nem lenne olyan oltári nagy gond, ha véletlen terhes lennék,asszem azért fogom fel ilyen lazán (végülis mi szeretnénk is babát, csak még nincs saját lakásunk,azért nem megy)... nem tudom, te hány éves vagy és mennyire lenne baj, ha becsúszna...ha nagyon félsz, menj el inkább egy gyógyszertárba holnap reggel és kérj esemény utánit(ki szokták adni vény nélkül is ha látják,h sürgős)...elvileg 72 órád van rá, hogy bevedd, ha holnap teszed meg, még nincs baj
Nem lényeg h leszopta-e a fiúját, itt lényegében annyi a kérdés h kiszakadt a gumi, és fél h előváladék miatt terhes lesz-e.
Lehetséges, de szerintem sem valószínű.
Ha biztosra akarsz menni jól jön az esemény utáni, még ha orvoshoz nem is tudsz menni, néha kiadják, de nálunk egyáltalán nem. Ha gyógyszertárig sem tudsz eljutni, akkor még esetleg az marad h valakit megkérsz magad helyett.
Ne nagyon aggódj túlzottan, az nem tesz jót!
22/F
Köszönöm a válaszokat.
00:36-osnak. Nekem most még nagyon korai lenne egy baba. 17 vagyok, és még javában tanulmányaimat folytatom... Leoltást ha lehet nem kérnék.
00:43. Az előváladék miatt aggódom.
A 12.ik napon történt. 16 napom van még a következő menstruációmig.
Hát szerintem ne aggódjatok, persze ott az esély, főleg, hogy szerintem a peteeérés közelében jársz....
Ha izgultok vegyetek majd egy terhességi tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!