Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lenne egy nagy problémám?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy nagy problémám?! Óvszerrel védekeztünk a barátommal, de kiszakadt.

Figyelt kérdés
Nem csináltuk végig, jóval előtte abbahagytuk, még mielőtt elment volna, mert orállal akartuk befejezni. Akkor vettük észre, hogy kiszakadt. Kicsit beparáztam, hogy most mi lesz. Nincs lehetőségem eljutni most orvoshoz, hogy esemény utánit irassak fel. Mit lehet tenni?
2010. márc. 21. 00:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Ha orál közbe ment el akkor, hogy lennél terhes? A torkodban?
2010. márc. 21. 00:32
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Az első válasznak nem hinnék egyből a helyedben, mert ez nem lehet egyértelmű ennyi információból.

Többek között azt is figyelembe kell venni pédául, hogy a ciklusod hányadik napján történt, peteérés környékén vagy nem.

Minden lehetséges, de én nem tartom valószínűnek a terhességet.

2010. márc. 21. 00:34
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

második: értő olvasás...

hát nem tudom, én valszeg nem paráznék rajta, elvileg nem ment el benned és bár előváladékkal megvan az esélye egy terhességnek, de kicsike... de nekem már 21 évesen nem lenne olyan oltári nagy gond, ha véletlen terhes lennék,asszem azért fogom fel ilyen lazán (végülis mi szeretnénk is babát, csak még nincs saját lakásunk,azért nem megy)... nem tudom, te hány éves vagy és mennyire lenne baj, ha becsúszna...ha nagyon félsz, menj el inkább egy gyógyszertárba holnap reggel és kérj esemény utánit(ki szokták adni vény nélkül is ha látják,h sürgős)...elvileg 72 órád van rá, hogy bevedd, ha holnap teszed meg, még nincs baj

2010. márc. 21. 00:36
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
Orállal akarták befejezni, ergo a pasi szopás közben élvez, ha eljutottak odáig ha nem, akkor mégis mitől lenne terhes ha nem a csajba élvezett? Mellesleg 21évesen aztán rohadt nagy biztonságos anyagi háttered lehet egy kölyökre.
2010. márc. 21. 00:43
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
00:43: 1.olvass biológia könyvet, ha nem hallottál még előváladékról, 2. lehet, hogy neked ez nagyon furcsa, de van, aki már ennyi idősen nem részegen fetreng a saját hányásában, ahnem építi a családi, anyagi hátterét én tanulok, és dolgozom mellette, párom pedig már 18 éves kora óta dolgozik... ha nem tudod, mit jelent ez a szó, ajánlom az értelmező kéziszótárat
2010. márc. 21. 00:52
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
ja, és lehet, h te kölyköket ellesz, de nekem gyermekem lesz, aki mindent meg fog kapni, amire szüksége van, és tisztességes dolgozó tagja lesz a társadalomnak
2010. márc. 21. 00:53
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Nem lényeg h leszopta-e a fiúját, itt lényegében annyi a kérdés h kiszakadt a gumi, és fél h előváladék miatt terhes lesz-e.

Lehetséges, de szerintem sem valószínű.

Ha biztosra akarsz menni jól jön az esemény utáni, még ha orvoshoz nem is tudsz menni, néha kiadják, de nálunk egyáltalán nem. Ha gyógyszertárig sem tudsz eljutni, akkor még esetleg az marad h valakit megkérsz magad helyett.

Ne nagyon aggódj túlzottan, az nem tesz jót!

22/F

2010. márc. 21. 00:54
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
18 éves kora óta dolgozik, akkor gondolom tele lehet pénzel. Te tanulás mellett dolgozol, gondolom az is komoly melóhely. Aki megsértődik olyan szavakon, hogy kölyök azzal nem tudok mit tenni, esetleg ajánlom, hogy perelje be az rtl volt műsorát, ami kölyök klub néven futott. Az a jó, hogy véletlenül sincs manapság sok válás azért mert rohadt fiatalon összeállnak és 40évesen rájönnek, hogy nem élték még ki magukat. Persze a két gyerek is már megvan akkorra. Ugye cigányok kivételek, akiknek természetes, hogy 16évesen nyolc gyerek, öt unoka. Tehát teherbe esel, a tanulás kiesik. A meló is egy ideig. Nos éltek a párod fizetéséből hárman. Látom van fogalmad arról, hogy mennyibe kerül egy gyerek felnevelése.
2010. márc. 21. 01:09
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

00:36-osnak. Nekem most még nagyon korai lenne egy baba. 17 vagyok, és még javában tanulmányaimat folytatom... Leoltást ha lehet nem kérnék.

00:43. Az előváladék miatt aggódom.

A 12.ik napon történt. 16 napom van még a következő menstruációmig.

2010. márc. 21. 06:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ne aggódjatok, persze ott az esély, főleg, hogy szerintem a peteeérés közelében jársz....

Ha izgultok vegyetek majd egy terhességi tesztet.

2010. márc. 21. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!