Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év próbálkozás után beültetéssel sikerült teherbe esnem. Védekezés nélkül mensturáció alatt most teherbe eshettem?
Korábban volt átjárhatósági vizsgálatom, a férjemnél is és nálam is nem találtak semmi rendellenességet, azonban mégsem fogant meg spontán a baba.
Tegnap először voltunk ( a baba megszületése óta) együtt védekezés nélkül menstruáció 5. napján. Mennyi esély lehet? Még korai lenne a kistesó, viszont nem tudtunk parancsolni a szenvedélynek.
Miért ne lehetnél terhes?
Lehetsz.
Nem egy olyan párról hallottam, akiknek évekig nem jött össze, lombikkal sem, aztán feladták, nem foglalkoztak a kérdéssel, nem volt rágörcsölés, semmi, akkor meg összejött nekik.
Én is ismerek olyan párt, ahol az első baba évekig tartó hosszas beültetési kísérletezéssel ment el. Már a támogatott keretet is kihasználták, minden vagyonuk erre ment rá. A lelkükről nem is beszélve. Aztán nagy nehezen még is sikerült egy.
Azóta négy gyerekük van és a következő három már természetes úton érkezett.
Nem egy ilyenről tudok, így elképzelhető, hogy olyan testi/lelki folyamatok álltak a meddőség mögött, ami megszűnt az első baba érkezése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!