Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megérteni, h ha vkik nem védekeznek, és késik a mensijuk, akkor miért akarják az időjárásra, meg mindenféle hulyesegekre rakenni?
Figyelt kérdés
aki meg megirja, h lehet terhes, azt lehurrogják, mert " az nem olyan egyszerű ". a teherbeesés relativ, senki se tudhatja előre, h mennyire termékeny.2010. márc. 18. 23:55
11/13 A kérdező kommentje:
mert ha vki nem védekezik, akkor nagyobb az esélye, h a baba miatt késik, és nem az időjárás miatt. a kérdés arra akart utalni, h miért olyan komplikalt dolog védekezni. a hajamat tépem néha.. :S apukam eü-s, és annyi abortuszról hallok, h az már embertelen, és mindez miért? mert az emberek nem tudnak védekezni. :S
2010. márc. 19. 20:14
12/13 anonim válasza:
Megértem, de neked ez nem közvetlen problémád, kár rajta rágódni. Én is eüs vagyok, mégsem csinálok mások problémáiból saját problémákat. Van elég baja annak, aki abortuszra megy. Egyrészt nem illik más háza táján sepregetni, tehát mindenki először magánál nézzen szét utána ítéljen meg másokat, másrészről mondom, az ő gondjuk, emésztik ők magukat eleget, másnak nem szükséges miattuk aggodalmaskodni.
13/13 A kérdező kommentje:
ok. csak pl. anyukamnak nem lehetett még 1 gyereke, akarmit csinalt, masnak meg besikerul, és eldobja. ez faj. :S
2010. márc. 19. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!