Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után múlik el? JANGEE
Egy hete szedem a Jangee fogamzásgátló tablettát és lekopogom egyenlőre egyetlen panaszom a menstruacio elmúltával is jelentkező pecsételo vérzés avagy ahogy masok mondanak "barnazas".
Aki ilyen tabit szed mit tapasztalt? Mennyi ido utan múlt el ez a jellegű panasz ha egyaltalan jelentkezett? Együttlétnél mennyire volt számotokra ez kellemetlen vagy a párotokkal szemben?
Még az első level 1/3anal tartok csak ugyebár és engem egy kicsit zavar es gondoltam hatha valaki tanácsot tud adni vagy tájékoztatást hogy ez kinek meddig jelentkezett vagy mik a tapasztalatok a bogyóval kapcsolatban.
A normalis válaszokat elore is koszonom! További szép napot minden segítőkész embernek :)
19/L
Előző vagyok.
Mi is a 2. levéltől nem használtunk kiegészítő védekezést, bár pecsételés alatt nem volt együttlét max 1-2 mert volt egy kettő "tiszta" nap. Rá volt írva, hogy 2 hét után szabad de jobb volt biztosra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!