Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39-40 napos ciklusnál hogy számoljam a peteérést?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 16:49
1/7 anonim válasza:
sehogy. csak a 28 naposnál lehet nagyjából kiszámolni, akkor sem biztosan.
2/7 anonim válasza:
ha nem akarsz gyereket, akkor ne ezt a számolgatós " modszert " valasszad.
3/7 anonim válasza:
A googlebe írd be,hogy ovulációs kalkulátor,az szerintem kicsit többet tud neked segíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! amúgy nem szeretnék gyereket,csak kíváncsi voltam,hiszen azokon a napokon,mikor peteérésem van még jobban odafigyelünk a barátommal..mondjuk ennél jobban már nem igen lehet :) 17/L.
2010. márc. 18. 19:42
5/7 anonim válasza:
ha ovszerrel védekeztek, akkor azon a napon inkább ne legyen szex. legalábbis nekem anno anyukam ezt tanacsolta :)) vagy h védekeztek?
6/7 A kérdező kommentje:
Gumival védekezünk,de néha gumi nélkül,vagyis hát az úgy zajlik,hogy ha van előváladéka azt letöröljük,meg minden,és kb 2 nyomásra rakja be.. annyi idő alatt meg nem termelődik újra az előváladék..de ezt nagyon ritkán csináljuk,csak annyira jó mikor gumi nélkül rakja be pár nyomásra is :$..régebben szedtem fogamzásgátlót ,de sajnos szarul voltam tőle:S
2010. márc. 20. 10:16
7/7 anonim válasza:
regiz a ciklus .hu és ott mindent kiad ha bejelölöd a mensidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!