Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek/tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlás szempontjából több leetőséget is számba vettünk. Úgy állunk a dolgokkal hogy óvszer mindig lesz de mellé még mást is szeretnénk a biztonság kedvéért. Az egyik az volt hogy tablettát szedek de mivel nem állt még be a mensim ez a lehetőség ugrott. A másik az hogy hüvelykúpot használnék de mondták hogy az nagyon tocsogós meg maszatol meg folyik úgyhogy ezt is inkább hanyagolnánk. :D ez inkább sikosítás szempontjából lett volna jó.

Ami maradt az a hüvelykúp és arról még nem hallottam véleményeket. Aki használ/használt ilyet (nekem Pharmatex kapszulám van) annak szivesen meghallgatom a tapasztalatát ezzel kapcsolatban :)

Előre is köszönöm :)

2015. okt. 30. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy nem allt be a menzeszed?

Nyugodtan szedhetsz gyogyszert. Majd az beallitsa! Ha allando partnered van biztonsagos es legjobb megoldas

2015. okt. 30. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elsőre ne hallgass. Ha valakinek nem rendszeres a menstruációja, akkor nem érdemes tablettával belenyúlni. Persze, rendszeresnek rendszeres lesz addig, míg szedi az ember, hiszen a tabletta a saját, rosszul működő ciklusát leállítja és helyette a hormonmegvonás miatt mindig azonos időben vérzést okoz. De az nem menzesz, nem a saját ciklusát teszi rendbe!

Ha abbahagyja az illető, akkor visszaáll az eredeti, rendszertelen ciklus, sőt, előfordul, hogy még rosszabb lesz, mint előtte.

Az óvszer önmagában elég megbízható, ha rendesen használjátok (aktus előtt veszi fel a srác, nem aktus közepén/végén), és nem szakad el. Magam is 10 éve használom minden probléma nélkül.

Ha mindenképpen akartok mellé még valamit, én inkább egy pesszáriumot javaslok. Ha rákeresel, hogy Caya pesszárium, akkor kiad egy magyar oldalt is, ahonnan lehet rendelni. Nem olcsó, de csak egyszer kell megvenni aztán használhatod évekig.

Nekem a spermicidek nem jöttek be, engem csípett. De barátnőmnek pl. bevált a kapszulás verzió.

2015. okt. 31. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!