Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki használ fogamzásgátlót úgy, hogy nincs barátja?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 15:45
11/18 anonim válasza:
Én nem szedek. Persze ha egészségügyi okokból indokolt lenne, akkor szedném, de egyébként teljesen felesleges bombázása a szervezetnek.
12/18 anonim válasza:
én szedek.mert bár nem vagyok kapcsolatban,de szexkapcsolatban igen :D
19/L
13/18 anonim válasza:
SZia !! Én igen szedek!!!!!!
ÉS nincs barátom....egy éve szakitottunk...de ak se azért szedtem..
Beállitja a havi vérzést!!!!Nekem nagyon bejött...egészségügyi dolgozó anyum ajánlotta!!!
18/L
14/18 anonim válasza:
az első válaszolónak szól h pl: hormonzavarnál is azt ajánlják a nőgyógyászok mert az jó hormon beállító gyógyszer.
15/18 A kérdező kommentje:
Én is azért szedem, hogy beállítsa a menstruációm, mert össze vissza jött meg! :S :S :S Remélem hat majd...:)
2010. márc. 17. 18:58
16/18 anonim válasza:
tuti hogy hatni fog =) de azért szoritok neked...:) szia
18/L
17/18 anonim válasza:
Erre jó lesz, tehát be fogja állítani, de az alapproblémát nem fogja megszüntetni, ez csak tüneti kezelés, ha abbahagyod, akkor vissza fog térni a problémád. Gyógyszert nem kaptál ilyenre vagy természetgyógyásznál nem voltál? Hormonok nélkül rendbe lehet tenni az ilyesmit :)
18/18 anonim válasza:
Én az óriási görcsök, és hogy beállítsa a vérzésem miatt kezdtem el szedni, de közben távkapcsolatom van. :).
Fogamzásgátló nem csak pasi mellet jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!