Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma kezdem el szedni a Cezarett-et az mikorra fog védelmet nyújtani? Kb.1 hónap mulva?
Figyelt kérdés
2008. szept. 11. 07:47
1/7 anonim válasza:
15-20 nap.De ha egyet véletlenül kihagysz attól már terhes lehetsz ha mással nem védekeztek.
2/7 anonim válasza:
mi az indok arra hogy cerazettet szedsz? szoptatsz? mert én is azt szedek, amit holnap le fogok váltani mert már nem szoptatok... 8 hónapon át szptattam és már nem birom a cerazette mellékhatásait... mindig meg van a havim, és ritka ha van egy hetes szünetem. 5 kilót hiztam, és mindig fáradt vagyok... ajánlom ha nem szoptatsz, akkor szedjél más tabit, mert a cerazette majdnem minden nönek rossz...
3/7 anonim válasza:
Én anyukán is ezt szedi, de ő nem szoptatás miatt, más gondjai vannak. A tabletta az első hét után már védelmet nyújt, addig kiegészítő védekezés szükséges. Amúgy anyukám is nagyon meghízott tőle, és nem tudja leadni a kilókat, pedig mindig mozog és nem eszik sokat :-(
4/7 anonim válasza:
a második válaszoló vagyok.... velem is ugyan igy van :S szülés után "csak" 9 kiló fölösleg maradt rajtam. és azóta 5 kilót hiztam... pedig sokat mozgok, egészségesen eszek, és a múlt héten megint hiztam egy kilót. és ezt tetözve, minden nap van vérzésem, és egy hónapba szerencsés vagyok ha van egy hetes szünet :S
5/7 A kérdező kommentje:
Igen szoptatok, ezért kell ez a tabletta- hát a mellékhatásokat majd meglátom, hogy jelentkeznek-e...A hizás tekintetében biztos észre veszem majd- mivel szülés óta vékonyabb vok mint előtte- és még a szoptatással ism fogytam...mindenki azt hiszi fogyozok v. diétázom- Pedig nem...
2008. szept. 12. 12:39
6/7 A kérdező kommentje:
és a vérzés mikor jelentkezett nálatok először? utána szopizott rendesen még a kicsi?
2008. szept. 12. 12:42
7/7 anonim válasza:
hát akkor a hízás neked nem fog ártani :D nekem ártott :( a vérzés nálam köbül egy hónappal a az elsö tabletta után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!