Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy tudnék nagyon diszkréten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék nagyon diszkréten óvszert szerezni?

Figyelt kérdés
Kiskorúan.

2015. okt. 16. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
ha valaki kérné a személyit, mert tegyük fel, hogy 13 éves vagy akkor megmondod neki, hogy "csókolom az abortusz és a pelenka nagyon drága!" ha szexelni mersz-mertek akkor guminál se legyetek már ennyire besza*rik. bemész mondjuk bármelyik diszkont üzletbe és veszel.
2015. okt. 16. 21:05
 12/19 kovpet ***** válasza:

"ha valaki kérné a személyit, mert tegyük fel, hogy 13 éves vagy akkor megmondod neki"

Hogy kötelező kiszolgálnia és rendőrt hívsz, ha nem így tesz.

2015. okt. 16. 21:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Bemész a TESCO-ba! Beraksz a kosárba 25 db kotont! Odamész az automata pénztárhoz, és kifizeted! Lehetőleg későn!

Amikor látod hogy a pénztárfelügyelő néni rádmosolyog, akkor vagányan megjegyzed!

Hát ez van! Éjszakás vagyok a héten!

Ha van bátorságod, még megkérdezed pofátlanul!

Maga is? (ezért kell későn menni) :-)

Sok sikert!

2015. okt. 16. 21:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem épp 13 éves fostos vagyok. Nem vagyok beszari. Es nemértem hogy a diszkrét szóból miert ez jön le... A normális válaszokat köszönöm;)
2015. okt. 16. 22:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha cikinek tartod a kotonvásárlást, inkább lufit vegyél.
2015. okt. 16. 23:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem kéne szexelned.
2015. okt. 17. 01:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Rossmannból ajánlom a Masculan óvszert. Olcsó, de megbízható, mi mindig ilyet használunk. A diszkréciót viszont nem értem, senkit se érdekel mit veszel, ehhez meg nem kell 18-nak lenned.
2015. okt. 17. 08:24
 18/19 anonim ***** válasza:
semmi ciki nincs abban ha kiskorúként óvszert válogatsz, senki nem fog megszólni egy drogériában sem. semmi közük hozzá amúgy sem. nyugodtan menj el és nézd meg a márkákat, fajtákat. nem lesz belőle gáz, én sokszor vettem 18 alatt is.
2015. okt. 17. 17:48
 19/19 anonim ***** válasza:
és barátom preventivo-t szokott venni rossmannos márka asszem és nem 3000 egy doboz. és abból van olyan fajta ami pont passzol barátomra, mert a legtöbb szorítja őt. amúgy ezt nem méretezik mint a ruhát, meg a péniszed alakja se mindegy pl. majd kitapasztalod neked melyik kényelmes
2015. okt. 17. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!