Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megvonásos vérzés amit a fogamzásgátló szüneteltetése okoz átveszi a menstruáció helyét?
2.: Az is tudod, hogy hogy működik az Aspirin (vagy akármi más fájdalomcsillapító) vagy bármi más, amit beszedsz?:)
Kérdező:
Menstruációnak orvosi szempontból azt a vérzést nevezzük, amit ovuláció előz meg. Mivel tablettaszedés alatt nincsen peteérés és ovuláció, így menstruáció sem lesz.
Azért jelentkezik vérzés a 7 napos szünetben, mert abban a 7 napban nem szeded a tablettát, és a hormonmegvonás a nyálkahártya lelökődését okozza.
Tehát amíg szeded, a saját ciklusodat elfelejtheted. Ha megfelelő a tabletta, akkor ezek után a 7 napos szünetben fog jelentkezni vérzésed (ami egyébként nem sokban különbözik egy normál menstruációtól, de általában kevesebb és rövidebb ideig tart, kevésbé erős görcsökkel), általában ugyanazon a napon.
Igaza van a kettesnek. Csak az kérdez ilyen marhaságot, aki nem képes elolvasni azt a tetves betegtájékoztatót. Érdekes, én elolvastam, egy kérdést nem írtam ki gyk-ra...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!