Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tablettát szedek mégis lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Fogamzás gátló tablettát szedek egy éve és semmi gondom nem volt vele 1 hete együtt voltunk a barátommal a menszeszem után egy nappal és elélvezett bennem (most először) ami ki is folyt utána belőlem de aggódok hogy teherbe estem mert pár napja szúrkál a hasam és 2 nap is volt amikor szédüléssel keltem + fájnak egy kicsit a melleim más tünetem nincsen.Mennyi az esélye hogy terhes lehetek?Ha lehet rá esély mikor csináljak tesztet?
2010. márc. 15. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy az,ha normálisan szeded
2010. márc. 15. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Terhes vagy.
2010. márc. 15. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:

ha kesik akkor csinalj egy tesztet majd, nekem igy sikeredett be a baba:P

de ez nem azt jelenti hogy masnak is

2010. márc. 15. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:

ewgy éve szeded a tablettát és csak most élvezhetett beléd a párod?????

atya ééég.....:S

ha szeded rendesen nem lehetsz terhes.

2010. márc. 15. 15:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Szedem rendesen még egyszer sem felejtettem el bevenni csak kb.1 héttel az együttlétünk előtt hőemelkedésem volt és algopyrint meg kalmopyrint vettem be ez csökkenthette a tabletta hatását?
2010. márc. 15. 15:25
 6/13 anonim ***** válasza:
nem
2010. márc. 15. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Nyugi nem lesz baj, ne stresszelj, ha rendesen szeded, nem leszel terhes. Ha annyira félsz, csinálj majd egy tesztet, csak hogy megnyugodj.
2010. márc. 15. 15:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsónak a választ.Természetesen csinálok tesztet.Eddig pont azért nem akart elélvezni bennem a barátom mert tudja hogy ilyen idegeskedős vagyok.Remélem tényleg nem lesz baj.
2010. márc. 15. 15:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Felesleges a teszt is,meg az is hogy aggódsz. Ha megbízol a gyógyszeredben, semmi bajod nem lehet. Azt írtad,rendesen szeded, tehát terhes nem lehetsz. A szédülésnek számtalan oka lehet, főleg ha felkelés után történt. Pl.: vérnyomás-ingadozás, vércukor-leesés,stb. apróbb gondok. Mellfeszülés detto. Az emberi szervezettől ne várjuk el hogy mindig tökéletesen és fájdalommentesen működjön. Hormonzavar is okozhat néha mellfeszülést és szédülést is.
2010. márc. 15. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Egy éve tabizol és még nem mehetett el benned? Nesze: [link]
2010. márc. 15. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!