Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mudavid kérdése:
Harmadszor lyukadt ki a gumi az elmult egy evben (Durex), mit csinálunk rosszul?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Harmadszor lyukadt ki a gumi az elmúlt egy évben, ebből az utóbbi kettő két hét leforgása alatt (Durex). Elsősorban az lenne a kérdésem, hogy nálatok ilyen milyen gyakran fordul elő? Valamit rosszul csinálunk? A gumit jól feltesszük, nem értem mért lyukad ki állandóan... Az elsőnél még idejében észrevettük, igy nem volt gond, a másodiknál persze barátnőm bevett esemény utánit (ez két hete volt), akkor meg is egyeztünk, hogy ki fogom húzni mielőtt elmegyek még akkor is ha gumi van rajtam, de sajnos a mai esetnél/kilyukadásnál egy kicsit későn húztam ki, egy kevés belé ment (úgyhiszem még akkor miközben húztam ki)... igy most csak reménykedhetünk...2015. szept. 25. 22:28
11/16 anonim válasza:
Nekem vagy 6 durex kiszakadt pár hónap alatt... arra azért rájöttem, hogy ha nem elég síkos a téma akkor könnyebben szakad. Viszont elkezdtem próbálgatni durexből is meg másból is többfélét és végül akár hiszed akár nem, a Lidlis lett a legjobb. Egyszer sem szakadt még ki!
12/16 anonim válasza:
Amikor gumiztam régen,akkor nálam is megesett.Én szárazabb tipus vagyok,gondolom elkoptattuk.Nem bajolok síkosítóval,hogy ne szakadjon,másképp védekezünk.
13/16 anonim válasza:
Ha nem elég nedves a lány, ha kicsi az óvszer, ha túl vékony és nagyon eszetlenül heves a szex. Ezeket tudom mondani, nekünk még nem volt ilyenünk (mármint hogy kiszakadt). Normális használat mellett nem szakad ki. Arra még illik figyelni hogy vízalapú síkosítót használjatok az olajos dolgokat mint pl masszázsolaj nem szereti a legtöbb óvszer.
14/16 anonim válasza:
13 éve élek nemi életet, igen aktívan, szóval nagyon-nagyon sok gumival volt már dolgom szex során, de még soha egy sem szakadt ki! Hozzáteszem nő vagyok, szóval nyilván nem rajtam volt.:)
Vagy nem jó a méret, vagy nem jól történik a felhelyezés, vagy a használat. Érdemes egyáltalán kiválasztani egy jó méretet és azt előírás szerűen használni. Meg ha a Durex ennyire nem jött be, akkor használj másmilyent. A kapcsolataimban mindig is, Lifestyle és Masculan volt a befutó, annak a használata volt. Soha nem volt egyikkel se semmilyen gond!
15/16 anonim válasza:
A Durexet ba**átok el!
Én sosem veszek Durexet!
Rengeteg panaszt hallok rá!
Rako-t veszek évek óta és még soha egy sem szakadt ki...
16/16 anonim válasza:
Velem csak anál szexnél fordult elő hogy kiszakadt a gumi. Normál szeretkezésnél szerintem akkor fordulhat elő ha nem elég nedves a barátnőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!