Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruációm tegnap múlt és hát pettingeltünk barátommal. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem tette be nekem,szal nem volt aktus, de pont ott volt amikor elment. Szerintetek lehet baj? Vagy menstruáció utáni napban nem úgy van hogy nem lehetnék, mert ilyet is hallottam?
Előre is köszi
2010. márc. 14. 06:39
1/9 anonim válasza:
ha egy szobába a tartózkodtatok,de nem tette be?? rohanj tesztért... uvazzzze -.-
2/9 A kérdező kommentje:
basszus nem is az....de hát a poén h már 8hónapja vagyunk együtt. de ő még szűz..
nah mind1.. a kérdésem változatlan.
Jah és kedden elkeztem szedni a belarát..de az csak 7 nap múlva véd.
2010. márc. 14. 07:01
3/9 anonim válasza:
ha nem volt aktus elég kicsi az esélye a dolognak...
4/9 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye,hogy terhes vagy,de mi nem tudunk biztosat mondani,szerintem vegyél tesztet,de szerintem negatív lesz.
6/9 anonim válasza:
egyből mensi után nem lehetsz terhes asszem legalább 1 hétig
7/9 anonim válasza:
Bármikor terhes lehetsz akár menstruáció alatt is. De így hogy nem történt közösülés hogy a bánatban lehetnél terhes? Nagyon kicsi az esély rá. Hány éves vagy?
8/9 A kérdező kommentje:
17.
csak hát olvastam itt olyat h belekerülhet"belefolyhat" a hüvelybe..
am ma volt egy kis barnás folyásom..de anyu szerint csak tisztulok.
2010. márc. 15. 17:06
9/9 anonim válasza:
Ritkán, nagyon ritkán. De azért a spermák nem tankok, h felmenjenek csak úgy, vagy nem tudom te hogy képzeled el. Amúgy 17 évesen gondolom van nőgyógyászod, az ilyesmit tőle kérdezd, ha jó fej még ki se röhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!