Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szeretnénk védekezés nélkül együtt lenni. Így lehetne biztonságos?
Amit leírtál már az is védekezés, tehát a kérdés hibás. :)
Jó, nem kötök bele tudom mit akartál kérdezni.
Igen, ahogy leírtad, a teherbeesés valószínűsége szinte csak matematika, gyakorlatilag semmi. Úgy gondolom ez esetben vállalható mértékű a kockázat, bár a kibicnek semmi sem drága, szokták mondani.
Nektek kell eldönteni, mert ti vállaljátok a kockázatot is, még akkor is ha ez nagyon kicsi!
Pharmatexel telibe lőttem, és nem lett gyerek. Annyira nem megbízhatatlan a cucc, csak nem 100%-os.
Megszakítással kombinálva, a termékeny napokon is csinálhatjátok így.
Egyébként több barátnőmmel is gumi nélkül megszakítással védekeztünk. Ment cicire szájba hasra hátra kádba, csak punciba nem.
Sosem lett baba. Bár ez nem a legbiztosabb, de nem termékeny napokon ez sem annyira veszélyes.
Így tényleg nagyon minimális az esély. Egy egy alkalom szerintem belefér.
Mi már egy jó ideje úgy csináljuk, hogy a gumi csak a vége felé kerül fel, addig anélkül. Nem történt még semmi belőle. Bár akkor se állnánk a fejünk tetejére, ha történne, így merünk kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!