Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a puncira élveztél bekerülhet a sperma? Terhes lehet? S mit lehetne ellene tenni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 20:06
1/13 anonim válasza:
igen.
igen.
nem élvezel a puncira.
3/13 anonim válasza:
Nem kerülhet be. Az csak akkor kerülhet be, ha benne élvez el valaki, nem ha rá. Bőrön keresztüli megtermékenyítés nem létezik. Ha fél menjen el orvoshoz, aki valószínűleg azt fogja mondani, hogy nem szükséges esemény utáni tabletta.
4/13 anonim válasza:
belemásznak a kis gec1k a csunyájába
6/13 anonim válasza:
Igen és szájába se élvezz a tüdeje fog nőni és kirugja a fogát a baba
7/13 anonim válasza:
De gonoszak vagytok :DD De ez a "csunyájába" hatalmas volt :DDDDDDD
8/13 anonim válasza:
Mi a rákról gagyogsz itt? Nem élveztem a puncira! Én kizárólag a mellére élveztem!
9/13 anonim válasza:
nekkemmár élveztek a sunámra és éreztem h szurják kivülről lehet csákányos gec!ik voltak :D de nem lettem terhes xD
10/13 anonim válasza:
de ő azt kérdezi h ha belefolyik... (gondolom) akkor viszont simán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!