Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Vagy ez miért lehet? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Decemberbe 72 órás tabit kellett bevennem (kiszakadt a gumi)rá 5napra elkezdtem vérezni 3-4 napra utána másfél hónapra rá jött meg a mensim de most megint késik több mint egy hete...azóta nem történt semmi hasonló eset! De nem bizok a gyógyszerbe:(2010. márc. 11. 21:02
1/8 anonim válasza:
biztos nem vagy terhes nyugodj meg, azt már észre vennéd, pl hányinger pocinövekedés:) nyugi
72órás erős hormondkészítmény ...nekem 3 hónap volt mig visszarázkodott eredeti állapotba a menstrtuációm 28 napos ciklusba
ugyhogy sztem megnyugodhatsz
2/8 anonim válasza:
Oké, kezdjük az elején. DecemberBEN, gyógyszerBEN. A kérdéseddel kapcsoladban: akkor ez az eset már elég rég volt. Kb 2 hónaposan már éreznéd hogy terhes vagy, hogy valami nem jó, hormonális változások, meg hasonlók. Az, hogy megjön még nem jelent semmit, ismerek olyat, aki terhesen menstruált. De valószínű, nem vagy az. De ha kétségeid vannak, menj dokihoz. Egyébként az IQ-d nem lehet túl magas (a helyesírásod miatt gondolom). Szóval, vagy túl fiatal vagy, szóval még ne szeretkezz, vagy pedig nem túl okos, akkor meg inkább azért ne. Nem kell több leányanya, aki majd később 8 gyerekkel maga körül próbál a segélyből megélni...
3/8 anonim válasza:
nem értem miért kell ilyen bután válaszolni...egyesek itt élik ki magukat vagy mivan????
4/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és egyetemre járok szóval nem hinném , hogy nyolc gyerekkel segélyből fogok élni! Bocsáss meg, hogy nem megfelelően ragoztam...legközelebb majd odafigyelek! Remélem ebbe a válaszomba nem találsz helyesírási hibát!
2010. márc. 11. 21:23
5/8 anonim válasza:
Véletlenül se menj el nőgyógyászhoz,mert ők nem értenek a nőkhöz és a terhesség megállapításához,ráadásul fáj is és drága és elmondják mindenkinek(szüleidnek is).helyette inkább kérdezz meg a netező pattanásos tizenéveseket,majd ők megállapítják a gép előtt ülve.
6/8 anonim válasza:
Látszik ,hogy romlik az oktatás színvonala,mindenkit felvesznek egyetemekre.Gimibe biztos fel voltál mentve bioszból.Meg nyelvtanból is.Terhesen menstruálni valószínű.
7/8 anonim válasza:
Lehet terhesen menstruálni, akármennyire hihetetlen.
A 72 órás amúgy sem 100%-os, vegyél egy tesztet és kiderül. De két hónap után azért tényleg kellene érezned dolgokat, ha terhes lennél. Szerintem nyugodj meg és menj el egy patikába.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem, nem voltam felmentve!Nem egy story-t lehetett hallani, hogy terhesen mensizett vki, sőt képzeld gyógyszer mellett is nem egy baba született már...lehet, hogy inkább neked kéne átnézned a biosz könyved...! Ja és aki csak offol az inkább ne írjon!köszi
2010. márc. 15. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!