Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van, aki tényleg azt hiszi, h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki tényleg azt hiszi, h csak akkor lehet vki terhes, ha beleélveznek?

Figyelt kérdés
olvastam itt sok olyat, h vki megszakitással " védekezik ", mert szerinte csak akkor lehet vki terhes, ha beleélveznek. ezek az emberek a holdrol jottek? :))
2010. márc. 11. 11:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Tényleg nem lehet terhes ha nem élvez bele!

Te a holdról jöttél??

2010. márc. 11. 11:58
 2/15 A kérdező kommentje:
de, lehet. tudod, előváladék.
2010. márc. 11. 11:59
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
11:58-as én csak annyit szeretnék a te hozzászólásodra reagálni, hogy mi a párommal megszakítással védekeztünk.....most 17 hetes kismama vagyok. Vagy én is a Holdról jöttem?:-)
2010. márc. 11. 12:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Nagyobb az esélye a beleélvezéssel a terhességnek, de az előváladék is tartalmaz spermiumot, ami képes a megtermékenyítésre.

Kedves Holdról jöttek! :) Nem mondom, hogy legközelebb figyeljetek oda, mert ez olyan, mintha gúnyolódnék, és eszemben sincs gúnyolódni, de ez életre szóló lecke volt nektek, azt hiszem. :( 22/L

2010. márc. 11. 12:10
 5/15 A kérdező kommentje:
na, erről beszélek. van, aki még megbizik ebben a megbizhatatlan modszerben? engem a suli igy is kikészit, s még ha a mensi miatt is aggodnom kellene minden honapban, az durva lenne.
2010. márc. 11. 12:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet terhes, de az esélye nagyon minimális. A hüvely savas pH-ja eleve megöl sok spermiumot, és ha esetleg be is jut pár, nem biztos, hogy talál érett petét, és azt meg tudja termékenyíteni, így ha nem peteéréskor "védekezik" így, az esély még tovább csökken. A megszakításos módnál inkább a fertőzésveszély áll fenn, mint a terhességé szerintem. Ezért célszerű az óvszert már a legelejétől felhúzni. Ha valaki nagyon fél a terhességtől annak ajánlható a tabletta. Ez az én véleményem róla :)
2010. márc. 11. 12:11
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

jaj, hát mert agyi szintjük a bányászbéka segge alatt van, azért hiszik :) a megszakítás csak annak jó védekezés, akinek nem nagy baj, ha mégis lesz baba...de ezt sok észlény kamasz nem fogja fel, aztán meg jönnek ide nyavalyogni, hogy "jaj, terhes vagyok, mi legyen? "hogy mondjam el anyunak?" és társai. annyira tájékozottnak hiszi magát egyik-másik, közben a középkor hiedelemvilágával vetekszik a "felvilágosultságuk". de a szexhez meg ugye nem kell ész, csak f@sz, így ez így is fog maradni :)

28/N

(ja, mi megtehetnénk, hogy megszakítással védekezeünk, van már egy lányom, nem lenne baj, ha lenne tesó. de úgy vagyunk vele a férjemmel, hogy vagy akarunk még egyet, vagy nem. most éppen vagy nem, aztán ha ez változik, majd nem védekezünk sehogy :))

2010. márc. 11. 12:13
 8/15 A kérdező kommentje:
ha lesz férjem, és akarok gyereket, akkor majd lehet, h én is bevállalom ezt igy. amugy meg a huvely savas ph ja, meg stb. az nem védekezés.. :S
2010. márc. 11. 12:15
 9/15 anonim ***** válasza:
12:13 vagyok, erre mondtam, hogy vagy akarunk gyereket, vagy nem. ha előbbi, nem védekezünk sehogy, ha utóbbi, akkor meg rendesen (én tablettát szedek). de az hogy igen is, meg nem is, nem jó szerintem...szex közben erre figyelgetni...meghát ugye egy gyerek vállalása alapesetben egy tudatos döntés eredménye, én nem bíznám a véletlenre.
2010. márc. 11. 12:18
 10/15 A kérdező kommentje:
igen, igen, ez az, h tudatos döntés. a 21. sz. - ban már nem is szabadna, h a nők abortuszra menjenek, csak akkor, ha beteg a baba. de a sok tini igy " védekezik ", aztan m,eg 20 éves korukra ( mert persze, 14 - 15 évesen kell kezdeni, nehogy mér lekéssenek vmirol ) már tul vannak 2-3 abortuszon. jobb esetben. :S
2010. márc. 11. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!