Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelykúp? Lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelykúp? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Pharmatex lágy hüvelykúpot használtunk az útmutató szerint csináltuk, tehát:

-Megmostam lent magam

-Ágyon fekve tövig bedugtam a kúpot

-Vártunk 10 percet

-Annyira folyt ki belőlem, hogy kimentem és csak pár mp erejéig irányítottam a hüvelyem felé a vizet

-Szeretkeztünk, belém élvezett

-Azonnal mentem kimosni magamból tusfürdővel

Hozzátéve, hogy 1 nap többször is eljátszottuk ezt, minden aktus előtt új kúp +a menstruációm utolsó napjain, bár az az érdekes, hogy az utolsó napon nagyon erős volt a vérzésem, ez jelent valami rosszat?

Lehetek terhes? Hány % esély van rá? Figyelembe véve, hogy menstruáltam.

2015. aug. 19. 23:54
1 2
 1/11 Krisztián120 válasza:
Sok, mert beledment. Pharmatex nem egy hatekony fogamzasgatlo.
2015. aug. 20. 00:09
 2/11 Krisztián120 válasza:
De ahogy ertelmezem, az utolso menstruacios napokban volt ez es meg is jott, tehat nem kell aggodnod.
2015. aug. 20. 00:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Elméletileg ha menstruáció alatt fogan meg, akkor nem áll el azonnal a havija.
2015. aug. 20. 00:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Azt tudni kell a Pharmatex hüvelykúp ról hogy akár az orosz rulett 50% esély van a terhességre az nem fogamzás gátló hanem kiegészítő fogamzás gátló az az mással együtt használatos ha a gyógyszer 1-2 nap kihagyásod volt stb!

Csak hát ezt nem szeretik az orvosok és gyógyszerészek el mondani mert senki nem venné meg!

Ezt tapasztalatból tudom mert a feleségemnek ezt ajánlották de nem mondták el hogy ez nem biztos és hát terhes is lett a 2 ik hónap ban!

2015. aug. 20. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de az orosz rulettet 6 lövetűvel játsszák és egy golyóval, így az esély 1:6-hoz és nem 1:2-höz.
2015. aug. 20. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Eleve hibásan használod!!!!!! Aktus után TILOS kimosni, pláne tusfürdővel, mert ez olyan, mintha nem is használnád. Minden szappanos dolog (még ha nyomokban találkozik is a Pharmatexszel) hatástalanná teszi. Se előtte, se utána nem szabadna mosakodni, kizárólag vízzel, aktus után pedig még azzal sem!

Szóval ilyen módon gyakorlatilag nem is használtál Pharmatexet.

2015. aug. 20. 12:15
 7/11 A kérdező kommentje:

De még mindig tart a menstruációm, általában 5 napos, de már a 7. napja tart és halvány piros..

Jelenthet problémát?

Ezt nem tudtam, hogy tilos kimosni

2015. aug. 20. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Létezik használati útmutató! Főleg egy ilyen dolognál, hogyhogy nem olvasod el?!
2015. aug. 20. 21:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Elolvastam és aszerint alkalmaztam...
2015. aug. 20. 21:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Még mindig menstruálok gyengén, pedig már nem kellene..
2015. aug. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!