Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykúp? Lehetek terhes?
Pharmatex lágy hüvelykúpot használtunk az útmutató szerint csináltuk, tehát:
-Megmostam lent magam
-Ágyon fekve tövig bedugtam a kúpot
-Vártunk 10 percet
-Annyira folyt ki belőlem, hogy kimentem és csak pár mp erejéig irányítottam a hüvelyem felé a vizet
-Szeretkeztünk, belém élvezett
-Azonnal mentem kimosni magamból tusfürdővel
Hozzátéve, hogy 1 nap többször is eljátszottuk ezt, minden aktus előtt új kúp +a menstruációm utolsó napjain, bár az az érdekes, hogy az utolsó napon nagyon erős volt a vérzésem, ez jelent valami rosszat?
Lehetek terhes? Hány % esély van rá? Figyelembe véve, hogy menstruáltam.
Azt tudni kell a Pharmatex hüvelykúp ról hogy akár az orosz rulett 50% esély van a terhességre az nem fogamzás gátló hanem kiegészítő fogamzás gátló az az mással együtt használatos ha a gyógyszer 1-2 nap kihagyásod volt stb!
Csak hát ezt nem szeretik az orvosok és gyógyszerészek el mondani mert senki nem venné meg!
Ezt tapasztalatból tudom mert a feleségemnek ezt ajánlották de nem mondták el hogy ez nem biztos és hát terhes is lett a 2 ik hónap ban!
Eleve hibásan használod!!!!!! Aktus után TILOS kimosni, pláne tusfürdővel, mert ez olyan, mintha nem is használnád. Minden szappanos dolog (még ha nyomokban találkozik is a Pharmatexszel) hatástalanná teszi. Se előtte, se utána nem szabadna mosakodni, kizárólag vízzel, aktus után pedig még azzal sem!
Szóval ilyen módon gyakorlatilag nem is használtál Pharmatexet.
De még mindig tart a menstruációm, általában 5 napos, de már a 7. napja tart és halvány piros..
Jelenthet problémát?
Ezt nem tudtam, hogy tilos kimosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!