Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csak "magamhozdörcsöltem" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak "magamhozdörcsöltem" a péniszét, és ő nem ment el, csak előváladék volt, de az "rám" jött, vagyis a hüvelybemenethez. Vajon kell tabletta?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy óriási bajban vagyok.

Szerintem nem kerülhetett az oda be, ... de nagyon félek. Irassak fel tablettát? Itthon nem tudnak semmit, és elég nehéz lenne titkolni, ha egész napos rosszullét kísérné. :S Beszélni csak vészhelyzetbe fogok velük. Segítsetek, légyszi!!

2008. szept. 7. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
igen, uzsgyi! és ilyen hülyeséget többet ne csinálj.
2008. szept. 7. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Ha csak előváladékkal volt dolgod, ráadásul az sem volt benend, akkor ne beszélj butaságokat, ilyentől még életben soha, senki nem lett terhes. Ne mérgezd magad fölöslegesen. De készülj fel rá, h késni fog, mert ideges vagy....

De nyugodtan megpróbálhatod felíratni, orvos is el fog tanácsolni.

2008. szept. 7. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Hát..ha bekerült és terhes lettél akkor ha felír a doki fogamzásgátlót attól még terhes maradsz..:S

De szerintem kicsi az esélye neki.Vegyél egy terhességi tesztet és ha nem jön meg aznap v másnap mikor meg kéne jönnie csináld meg , az újabb tesztek már akkor kimutatják.

Ha nem vagy terhes akkor pedig tanulságképpen írass gyógyszert, hogy ne kelljen stresszelned legközelebb.

2008. szept. 7. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
41%

tudod mit, tanácsolja el az orvos.

menjen el és mondják neki azt, hogy szerintük nem kellene. de ne te döntsd már el, ha csak nem vagy nőgyógyász.

vagy esetleg fizeted majd az abortuszát, esetleg a gyerek felnevelését?

könnyű más f**kával verni a csalánt...

2008. szept. 7. 09:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, ő azt mondta, nem ment, és tuti, hogy csak előváladék volt. De eltudjátok képzelni... ő fekszik háton.. én pedig majdnem rajta.. féloldalt.. szóval.. nem tudom. Elvileg nem, elvileg csak lefolyt rajta. De ha mégis? :S
2008. szept. 7. 10:19
 6/10 A kérdező kommentje:
nem ment el*
2008. szept. 7. 10:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, hogy lesz egésznapos rosszullét. nekem sem volt. meg sem éreztem az esemény utánit. ha ennyire stresszelsz, már rég el kellett volna menned. ha mégis került volna beléd némi spermium, mert tudjuk, hogy az előváladékban is van, akkor a múló idő nem jó dolog. továbbá. tudod, a spermiumok nedves közegben képesek mozogni. nos, gondolom fel voltál izgatva, úgyhogy nedves voltál. én a biztonság kedvéért már oda mentem volna rögtön, de amúgy szerintem sem nagyon lesz baj.
2008. szept. 7. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem menj esemény utáni tablettáért! Inkább egy kicsit mozgassa meg a hormon akármit, mint, h terhes legyél... borzasztó lehet egy abortusz, fiatalon szülni ismét szörnyű lehet. 5000 ft körül lesz a tabletta, szoval ugy vigyetek pénzt. És felajánlhatod a barátodnak, h a felét Te, a másik felét Ő fizeti. Vagy lehet magától hozza fel, mert tudja, h Rajta is múlik az egész... De máskor jobban figyeljetek az ilyen dolgokra..

Remélem nem lesz semmi baj.

2008. szept. 7. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Az előző válaszadó vagyok.

Ha bevetted a tablettát, nyugodj meg, és ne idegeskedj, mert az idegességtől is késhet majd a mensid...

na vigyázz magadra.. szia

2008. szept. 7. 13:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon, Nektek!
2008. szept. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!