Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló + óvszer. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló + óvszer. Nem túlzás ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni, de a párom azt mondta, hogy ő emellett sem menne el bennem, mert a tabletta sem nyújt 100%-os védelmet. Akkor meg nincs értelme szerintem felíratni. Eddig is óvszerrel védekeztünk, de amikor megy el mindig hamarabb kiveszi.

Kicsit szerintem eltúlozza a dolgot, bár örvendek, hogy ennyire elővigyázatos, de akkor is...

Nektek mi a véleményetek erről? 19 L

2010. márc. 9. 19:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
Használjatok továbbra is óvszert! Ha elszakad, legyen otthon mindig egy tabletta a biztonság kedvéért. Hogy milyen? Beszéld meg szakorvossal!
2010. márc. 9. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:

A durex is kiszakad. Személyes tapasztalat.

Az pedig, hogy kiveszi, még úgy is, hogy gumiban van, az miért baj? Örülj neki, vigyáz. Más faszi gumi nélkül is lehet megb.szna és beléd élvezne, akkor tuti visszasírnád a védekezéses módszert.

2010. márc. 9. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem meg örülnöd kéne hogy ennyire vigyáz rád a barátod:) Mi is tabit + gumit használtunk, mert biztosra akartunk menni! Csak a tabinak ezerféle rossz hatása van(folyamatosan hüvelygombám volt, eltűnt a libióm) , plusz lehet agyvérzést, trombózist kapni stb.. Én azért szedtem 18-19 éves koromig, hogy biztos ne legyen kisbaba:) Elvetetni sose vetetném el. Most végleg abbahagytam a gyógyszert, mert nem jó. És most meg meg sem akar jönni, ez vszínű azért mert felborítottam a hormonrendszerem:S Remélem nem okoz meddőséget:S:( Amúgy mostmár csak gumival+megszakítással védekezünk és ritkábban csináljuk, nagyon vigyázunk! és ha becsúszik a baba akkor sem akkora nagy baj, mert amire megszülöm legrosszabb esetben is 20 leszek:) Amúgy 22-23 évesen már szeretnék is babát:) Hidd el, nem éri meg a gyógyszer, nagyon káros hatásai vannak!! És sok ismerősöm terhes lett mellette! A gumi biztonságosabb, mert ha vmi baj van vele azt látod, és akkor ott a 72 órás! Meg jól kell használni. Pl. nekünk nem szakadt el 1 év alatt 1x sem! Amúgy a gyógyszer ha nem hat azt lehet észre sem veszed (kivétel: hányás, hasmenés, antibiotikum szedése) de ugye ezeken kívűl lehetnek más hatások is! És ha a szex előtt rendesen szedted a gyógyszert és mondjuk belédélvezett vagy előváladék került be és a szex után pl 1 nappal súlyos hányás hasmenésed van, akkor is lehetsz terhes, mert ugye a hímivarsejtek 3 napig élnek a hüvelyben! Tehát nagyon rizikós. Persze óvszerrel kombinálva 100% Mert olyan nem nagyon van hogy egyik sem hatna jól:) Szal Take it easy:) Remélem segítettem:) 19L
2010. márc. 10. 12:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)Nekünk sem szakadt ki óvszer már jó ideje, és nagyon is örülök, hogy a barátom ennyire elővigyázatos.

Azért akartam gyógyszert, mert gondoltam, hogy a páromnak is jobb lesz, ha bennem élvezhet el.De azt mondta, hogy neki így is jó. Tehát marad az óvszer.:)

2010. márc. 10. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:

12:07es vagyok:)

Sztem jól döntöttél:) megmenekülsz rengeteg mellékhatástól plusz a későbbi káros hatásoktól:) Én először tabi párti voltam, de amint megéltem/em a kínok kínját azóta mindenkit csak lebeszélni tudok róla! rengeteg a mellrákos is:S ,és bár titkolják, de nekem orvos rokonom mondta hogy 90% a tablettával hozható összefüggésbe:( Azonkívűl most nem jön meg, és lehet hogy még gyerekem se lehet:S Kitudja mit okozott ez a vacak:( 19L

2010. márc. 10. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!