Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló + óvszer. Nem túlzás ez egy kicsit?
Szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni, de a párom azt mondta, hogy ő emellett sem menne el bennem, mert a tabletta sem nyújt 100%-os védelmet. Akkor meg nincs értelme szerintem felíratni. Eddig is óvszerrel védekeztünk, de amikor megy el mindig hamarabb kiveszi.
Kicsit szerintem eltúlozza a dolgot, bár örvendek, hogy ennyire elővigyázatos, de akkor is...
Nektek mi a véleményetek erről? 19 L
A durex is kiszakad. Személyes tapasztalat.
Az pedig, hogy kiveszi, még úgy is, hogy gumiban van, az miért baj? Örülj neki, vigyáz. Más faszi gumi nélkül is lehet megb.szna és beléd élvezne, akkor tuti visszasírnád a védekezéses módszert.
Köszönöm a válaszokat:)Nekünk sem szakadt ki óvszer már jó ideje, és nagyon is örülök, hogy a barátom ennyire elővigyázatos.
Azért akartam gyógyszert, mert gondoltam, hogy a páromnak is jobb lesz, ha bennem élvezhet el.De azt mondta, hogy neki így is jó. Tehát marad az óvszer.:)
12:07es vagyok:)
Sztem jól döntöttél:) megmenekülsz rengeteg mellékhatástól plusz a későbbi káros hatásoktól:) Én először tabi párti voltam, de amint megéltem/em a kínok kínját azóta mindenkit csak lebeszélni tudok róla! rengeteg a mellrákos is:S ,és bár titkolják, de nekem orvos rokonom mondta hogy 90% a tablettával hozható összefüggésbe:( Azonkívűl most nem jön meg, és lehet hogy még gyerekem se lehet:S Kitudja mit okozott ez a vacak:( 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!