Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pénteken vettem be az utolsó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken vettem be az utolsó fogamzásgátló tablettám a 7 napos szünet után, a következő fóliát csütörtökön, vagy pénteken kell megkezdenem?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Tehát péntek volt a 21.szem, akkor az 1. szem szombat lesz.(ha 21 szemest szedsz)
2015. aug. 18. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:

ha ki akarod számolni,akkor :

péntek utolsó tabletta

szombat szünet 1.nap

vasárnap szünet 2.nap

hétfő szünet 3.nap

kedd szünet 4.nap

szerda szünet 5.nap

csütörtök szünet 6.nap

péntek szünet 7.napja

és SZOMBAT 1. tabletta :) vagyis a 8.nap lenne.

2015. aug. 18. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor eddig másfél évig rosszul szedtem, mert rosszul értelmeztem...Eddig pénteken ahogy lejárt, a következő pénteken már szedtem is a következő fóliából.Én hülye...Most meg egy ismerősömmel erről beszéltünk, és hogy ő másképp szedte, elgondolkodtam én is.

Remélem sok kárt nem okoztam magamnak.

Köszönöm!

2015. aug. 18. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:

elvileg semmi gond nem volt ne aggódj,csak kevesebb szünetet tartottál!

ha 21.szem van egy levélben,akkor úgy kell,ahogy írtam.

2015. aug. 18. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:

7 nap szünet, tehát ha pénteken fejezed be, akkor szombaton veszed be az első szemet.

Ha kevesebb szünetet tartasz, az nem gond, gond akkor lett volna, ha később kezded.

2015. aug. 18. 18:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 20. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!