Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dienille hatásos lenne?
Kb 2 éve lett rendszertelen a menzeszem, sokat késik, néha kimarad, olykor csak pecsételő vérzés. Érdemes lenne Dienille-t szednem? Milyen mellékhatásokra számíthatok?
Köszönöm előre is válaszaitokat.
Eloszor is erdemes lenne kideriteni a rendszertelenseg okat, rengeteg oka lehet (pl: fogamzasgatlo szedes, stressz, eletmodvaltas stb..)
menj el orvoshoz, deritsd ki mi az oka mielott elkezdenel barmit is szedni
Rendszertelen menstruációra fogamzásátlót szedni nem biztos, hogy nagyon okos dolog, annak ellenére, hogy bevett szokása a dokiknak felírni.
Az, hogy rendszertelen azt jelzi, hogy a hormonrendszered nem működik normálisan. A tabletta nem javítja meg, hanem egyszerűen a te rosszul működő hormonrendszered kikapcsolja, és helyette egy mű ciklust csinál azáltal, hogy rendszeres időközönként a tabletta megvonása vérzést idéz elő.
Így tehát addig lesz rendszeres, ameddig szeded. Utána ugyanúgy rendszertelen lesz, mint előtte, sőt, ilyen esetben nagyobb a kockázata annak, hogy még jobban belerondít a dolgokba.
Azt tudnod kell, hogy a fogamzásgátlónál nincs peteérés és menstruáció se azaz csak egy művi ami a megvonásos vérzés. elfedi a gondot, de nem szünteti meg. nekem csak a mellem fáj és nőt is tőle én is azt szedek amúgy.
Nőtt a mellem
Híztam 3 kg-t 4 hónap alatt
Visszeresebb lett a lábam
Súlyos migrénem lett
Hallásromlást tapasztaltam
Emiatt nem is szedhetem tovább...
A betegtájékoztatóban le van írva minden lehetséges mellékhatása. Vagy kijön rajtad valami, vagy nem lesz semmi bajod. Sajnos előre nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!