Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszert és síkosítót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszert és síkosítót ajánlotok análhoz?

Figyelt kérdés
Barátommal ki szeretnénk próbálni análisan is és ehhez szeretnénk gumit és síkosítót venni. Síkosítóban a gél vagy inkább a vízalapú a jobb? A síkosítót persze majd nem csak análnál használnák. Márkákat és lehetőleg körülbelüli árakat is írjatok!

2015. aug. 7. 16:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Olaj alapút használj. Vegyél a gyógyszertárban beöntőkészletet, babaolajat és egy legalább 10 ml-es injekciós fecskendőt (tű nem kell). Otthon alapos beöntés után fecskendezz a popsidba babaolajat, ez nagyon szépen csúszóssá fog tenni. Beöntés után várj egy órát, hogyha netán maradt volna benned víz, az le tudjon csorogni és ki tudd engedni magadból.
2015. aug. 7. 16:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Írhatok privátot, hogy többet megtudjak a beöntésről?
2015. aug. 7. 16:56
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem, de bemásolom neked a tapasztalataimat, amit már nem egy embernek küldtem el.

bementem a gyógyszertárba, és kértem egy beöntőkészletet. Azt mondták, hogy van a körtés:

[link]

És van a tartályos:

[link]

Az utóbbiban én több fantáziát láttam. Abba ugye több víz fér, mélyebben megtisztít. A gyógyszerész azt tanácsolta, hogy langyos vízzel töltsem fel, majd a tartályt valami magas helyre tegyem fel (hogy a gravitáció hatására belém tudjon folyni), feküdjek a hátamra, síkosítóval dugjam a cső műanyag végét a fenekembe, nyissam ki a csapot, és lazuljak el. Ha a víz belém folyt, tartsam bent kb. 2 percig, és a WC-n ürítsem ki.

Ezzel szemben az én tapasztalataim: Igen, ezt valóban így kell csinálni, de nem elég egyszer. Annyiszor kell, amíg tiszta víz nem jön belőled, ha kell 5-6 alkalommal is egymás után. A beöntéstől nem kell félned, csupán annyit érzel, ahogy a langyos víz folyik beléd. Abszolút semmi fájdalommal nem jár, sőt, engem még fel is izgatott :)

Pro tip: Egy meleg kamillateás beöntés nagyon ellazít, miközben olajjal masszírozzák a tested. Ha szeretnél izgalmas pillanatokat, akkor pedig egy adag napraforgóolajjal csinálj beöntést. Egy része a bélfalhoz tapad, és egész nap fog belőled csordogálni. Én egyszer azt hittem, hogy finganom kell, és néhány ember szeme láttára toltam tele a nadrágomat olajjal fényes nappal :)

2015. aug. 7. 17:09
 4/14 anonim ***** válasza:

"Pro tip"

Kiégtem:DDDDDDD XD

2015. aug. 7. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért érdemes tudni, hogy olaj, illetve az olaj alapú síkosítók rongálják, gyengítik az óvszer anyagát, így megnő a szakadás veszélye. Ezért mondják, hogy óvszerhez kizárólag víz alapú síkosítót szabad használni.

[link]

2015. aug. 7. 17:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat, nagyon hasznosak voltak. :)
2015. aug. 7. 17:21
 7/14 A kérdező kommentje:
Esetleg arra tudnátok válaszolni, hogy nem-e lett utána aranyeretek? Mert nekem alapból az van és azt írták az análtól nagyon durván kijön. Igaz ez?
2015. aug. 7. 17:31
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Húhh, na akkor óvatosan, de nagyon. Menj el az orvoshoz és kérd ki a tanácsát, mert lehet, hogy hatalmas kárt okozol vele. Könnyen úgy járhatsz, ha a párod beléd hatol, hogy ömleni kezd belőled a vér és mehetsz a sürgősségire, hogy összevarrják a repedést. Inkább akkor csak egy ujjal kísérletezzetek.
2015. aug. 7. 17:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Rendben, majd mindenképp megkérdezem. Egyébként számít, hogy hol veszem meg a dolgokat? Boltban vagy gyógyszertárban? (óvszert és a síkosítót)
2015. aug. 7. 18:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Az mindegy.
2015. aug. 7. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!