Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy nő a csöcsöm mint allat ez ugye normalis dolog?
Na nem mintha bannam.... eddig sem voltam eleresztve.. miota a Nuvaronget hasznalom masfel honapja jok a melltartoim!!! Erre az isteni csodara vartam miota dudorodni kezdett a polom!
Az a fajta vagyok akinek a 70b kicsi de a 75b picit elall... de mar nem!! (Na nem mintha most olyan nagy dudaim lennenek de akkorat nem is szerettem volna soha, igy toleletes!) Minden furdesnel ugy orulok a ket cickomnak mintha ujak lennenek. Ferjem is eszre vette mar nem vesznek el a tenyereiben. Annyi csak a bajom hogy faj... hiszen hat no!! NO!!!!
De ugye ez normalis dolog? Van masnak is effele tapasztalata?
Koszonom a valaszokat elore is!!
Nekem is így volt, a farkammal... :-)
Azóta ha a metrón feláll egy csajra, akkor abban kapaszkodok! :-)
Lehet hiztam is. Merlegem nincs. De a mejjem is nagyobb.. a b az b. Az szerintem egesz eletemben marad is. De teny hogY ezt mindig kevertem koszonom az infot. :)
A csipom nem szelesedett (meg)
koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!