Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyuszee17 kérdése:
A nőgyógyászom Tri-Regolt írt fel nekem! Ez 2500 ft-ba kerül. Az egyik ismerősöm azt állítja h az ára miatt kevésbé jó ez a gyógyszer! Ez ugye nem egészen így van?
Figyelt kérdés
Eddig semmi bajom a gyógyszerrel és elvileg ez is 99%-ban véd.2008. szept. 5. 15:42
1/5 anonim válasza:
Szia...én is szedtem azt,de az már nagyon lefutott gyógyszer...nincs azzal semmi baj,csak szerintem van egy pár gyógyszer,ami újabb és kevesebb a hormon tartalma...én igen sokat hívtam tőle...szerintem egy újabb fajta jobb lenne,de azok sokkal drágábbak.
A hátrányait leírtam...és tényleg véd... .-)
2/5 anonim válasza:
Több benne a hormon mint a mostaniakban!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a választ!Ha hízni kezdek azonnal váltani fogok:)Csak abban akartam biztos lenni h ugyanannyira véd mint a többi!mégegyszer köszi!
2008. szept. 7. 13:05
4/5 anonim válasza:
Szia!én is tri-regolt szedek 10 hónapja..és semmi bajom nicns tőle..ha a Tri-regol rossz lenne,akkor nem írja fel a orvosod. 17 éves vagyok és sztem a nőgyógyász nem ir fel nekem olyan gyogyszert,amibe sok a hormon.
Nekem teljesen bevált. :)
5/5 anonim válasza:
Én ezt szedtem 10 éve. Azóta sokkal jobb gyógyszerek vannak. Érdemes lenne mást is megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!