Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a Volina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Volina fog. Gátlóról?

Figyelt kérdés

Ha minden jól megy hétfőn fog megjönni és elkezdhetem a gyógyszer szedését.Milyen tapasztalataitok vannak a gyógyszerrel kapcsolatban?

És még egy kérdés..a múltkor a mensim után egy nappal voltam együtt a barátommal és kiszakadt a gumi,de még nagyon az eléjén voltunk. kb egy hét múlva elmentem nógyógyászhoz.ultrahangot is csinált..ha esetleg,vmi baj lett volna,ebből az óvszer szakadásból,azt az orvos észrevette volna,nem? Lehet idiótán hangzik,de mindig annyira paráztam,ezért is akartam gyógyszerre váltani..

2010. márc. 6. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! A gyógyszert sosem próbáltam így nem tudok róla véleményt mondani.

Valószínű nem lettél terhes abból az aktusból, 1 hét után a nőgyógyász még semmit sem látott volna, teszt is csak az aktus után 2 héttel mutat legkorábban eredményt.

2010. márc. 6. 19:59
 2/2 A kérdező kommentje:

tényleg nagyon az elején voltunk...meg aztán a ciklus közepén ugyanúgy vol fehér folyásom,mint ahogy eddig,melleim is picit érzékenyebbek.

lehet már csak az izgalom miatt gondolkodok ilyeneken..

köszi a választ!

2010. márc. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!