Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Lyndinette fogamzásgátlóról? És mitől függ milyet ír fel a nőgyógyász?
Szia!
Szerintem ez nem igazán olyan kérdés, amit egy ilyen fórumon kellene megvitatni.
Az, hogy milyen fogamzásgátlót ír fel az orvos, az az egyéntől függ.
A szakorvoshoz bátran fordulhatsz a kérdéseiddel,
szívesen fog válaszolni mindenre, ami érdekel.
Nem vagyok benn biztos, hogy a barátnő , ismerős , stb. véleménye alapján kellene pont a fogamzásgátlásod legmegfelelőbb módját kiválasztani.
Üdv!
Jah nem ez alapján választom, csak ilyet irt fel a doki és azért kérdem. :)
Azt meg, hogy mitől függ, úgy értem h kor, súly...stb v mi?
Én nem Lyndinettet szedek, de azt elárulom, hogy attól függ, melyiket írja fel, hogy melyik gyógyszercég orvoslátogatója jár hozzá. ha mondjuk a Richteré, akkor biztos olyat ír fel, amit ők forgalmaznak. üzletpolitika.
24 L
általában csinál vérképet, hogy lássa mi nem stimmel, vagy megkérdezi mire vagy érzékeny, vagy esetleg allergiás stb. sok mindentől függ..
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!