Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg ugye nem vagyok terhes?
Párommal minden alkalommal óvszerrel védekeztünk, utolsó két aktus során bennem ment el, persze rajta volt az óvszer. Utána ellenőriztük vízzel, a víz nem folyt ki, tehát gondolom akkor nem is szakadt el. 2 napja késik, folyásom van, kívántam az édességet nagyon, pont ilyen menstruáció előtti "tünetek". Tegnap előtt még a hasam is görcsölt, és tegnap is, ma reggel a hátam is fájt, és délelőtt is görcsöltem, bár nem annyira. És mégsem jön meg...
Úgy tudom, így nagyon minimális az esély a terhességre, hogy még csak ki sem szakadt, de mindig vannak kivételek.
Ugye nem vagyok terhes? Jelenleg nem vagyunk olyan helyzetben, hogy egy gyermeket fel tudnánk nevelni, meg amúgy is, még ráérünk 5-6 évet vele.
Szerintem terhes vagy, de ne aggódj, mert jó anya leszel! :D
Kicsit parázós fajta, de gondoskodó!
Csak szórakoztatlak :D
Mitől lennél terhes, ha többféle védekezést kombináltatok?
Gumi + megszakításos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!