Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakitott közösülés biztonságos ha pasi szeretkezés elött vizel igy nem maradhat bent spermium?
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 17:21
21/24 anonim válasza:
Mint írtam, a Pearl-index megmutatja, hogy kisebb a teherbeesés esélye, mint megszakítás nélkül, de így is a nők harmada(!) egy éven belül terhes lesz. Nem egy év múlva, hanem egy éven belül, vagyis akár a legelső ilyen alkalommal is teherben lehet maradni. Kizárólag akkor érdemes ebben gondolkodni, ha akarsz gyereket, és nem probléma, ha terhes maradsz.
22/24 anonim válasza:
Egyébként nemcsak a húgycsőben maradhat spermiumoktól lehetsz terhes, hanem az előváladékkal amúgy is távozhat valamennyi. Ha meg már a vége felé jártok: te komolyan bemondásra elhiszed a barátodnak, hogy ááááá, egy icipici sem jutott belülre?
Ha azért tetted fel a kérdést, mert önigazolást keresel, hogy jól csinálod a dolgot, akkor sajnálom, de nem segíthetünk. A megszakításos közösülés egyáltalán nem számít biztonságosnak, de még védekezésnek sem! NEM!
23/24 anonim válasza:
Kedves #19-es. ez egy példa a sok 100 közül. igen ő sajnos teherbe esett mert nem figyeltek. de nem tudhatjuk hogy a Kedves kérdező mennyire termékeny stb. Én úgy gondolom ha eléggé figyelnek eléggé minimális az esélye. persze megtörténhet,de ne ezzel az egy példával gyertek állandóan. linkelj be nekem min. 10 esetet
24/24 anonim válasza:
Azért én nem mernék arra reszkírozni, hogy hátha nem vagyok elég termékeny teherbe esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!