Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől mehet el a baba? Mert én hallottam oylanról is, h ha ütögessük a hasunk alját, vagy ha nehezet emelünk. Elmehet a baba? Ez igaz?
Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 21:34
2/10 anonim válasza:
Igen, elmehet de ilyet nem szabad csinálni, mert magadban is kárt tehetsz. Nem is kicsit! Ha már megvan a "baj", akkor fordulj orvoshoz, és ne magadnak próbálj vetélést okozni.
3/10 anonim válasza:
Ajánlom a következő linket:
A cikk írja, hogy az első pár hónapban nagyon sérülékeny a magzat, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy mechanikai sérülés hatására is bekövetkezhet a vetélés.
4/10 anonim válasza:
elmehet a baba, de súlyos szövődmények lehetnek + nagyon fájdalmas is lehet. erős vérzéssel tud járni egy vetélés, és utána ugyanúgy szükség van az orvosi abortuszra, ahol kitisztítják a méhet, nehogy bent maradjon valami.
6/10 anonim válasza:
És nem ütögessük, mert az felszólító mód, hanem ütögetjük.
Meg ne próbáld, vagy belehalsz, vagy megnyomorodsz. Bár ha ilyen ökörségre gondolsz, lehet meg is érdemelnéd, következő életedre talán tanulnál belőle.
7/10 anonim válasza:
A hasba ütögetéstől előbb jutsz korházba mint hogy elmennyen a gyerek,mit gondolsz hogy jól hasba rugatod magad a gyerek meg malyd ki esik mi?Meg beleűlsz forróvízbe és a gyerek úgyszintén elmegy?,hamarabb jutsz égési sérülésekkel kórházba mint hogy elvetéj,de mondjuk meg is érdemelnéd ha ilyen hülye vagy,mert gondolom hogy azért kérdezted mert terhes vagy ,nem?
8/10 anonim válasza:
sajnos nekem volt abortuszom,nem is vagyok rá büszke,de eszembe nem jutott volna,h.ütögessem a hasamat vagy valami.pfff nem normálisabb a műtét?amúgy meg eléggé fájhat az ilyen elvetélés, meg véreznél is rendesen és az orvos is megmondta,ha elvetélnék akkor egészségügyi kaparás kell.
9/10 anonim válasza:
Ő már egy önálló pici élet, aki tőled függ! Képzeld magad elé, ahogy te vered, ütöd, bántod a pici babádat. Egy macska sem tesz ilyet a kölykével! Tudod, egy kisbabánál nincs nagyobb ajándék! Hol a szíved?
10/10 anonim válasza:
Ezek városi legendák.
A gyerek nagyon jól védett a hasadban. Régen csinálták azt fiatal nők, hogy hasast ugrottak, félemeletről - attól SEM ment el a gyerek.
Ha elvetélsz, az legtöbbször azért van, mert a gyerekek magának volt valami problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!