Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy lehet az hogy késik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy késik a menzeszem és közben szedek fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Laurinát szedek..most fogyott el az elsö levél.

Szombaton voltam a 20. szemnél és akkor együtt voltam már a barátommal "rendesen". Vasárnap ugye bevettem az utolsó szemet és még nem jött meg.. picit félek.. :|

Jah.. az elsö szemet a menzeszem 3. napján vettem be..

Nem tudom h ez jelent-e valamit.. Elöre is köszönöm a válaszokat ::):):):)

2010. márc. 4. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
látszik h nagyon hülye vagy ... tudod mit ? járj iskolába
2010. márc. 4. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
a tabik okozhatnak rendszertelen vérzést főleg az első pár hónapban.hívd fel az orvosod,hogy mit csinálj de szerintem 20.szemnél már véd.
2010. márc. 4. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb lett volna, ha a menszeszed első napján szeded be, de nem kell félni, nem rögtön másnap jön meg. Én most tértem át egy másik tablettáról Laurinára, és nekem pl. mindig mielőtt új levelet kezdenék 1-2 nappal jön meg. Most szedsz először fogamzásgátlót? Nem kell megijedni, a 7 napos szünet bármelyik napján meg jöhet, még a következő levél első napján is :)
2010. márc. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!