Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van akkor most peteérés?
Sziasztok
Normális válaszokat kérnék, mert amit olvastam neten az nekem kínai így szeretnék tisztánlátni.
Barátnőmnek 9.-én múlt el, (2napja)
tegnap együtt voltunk és sajnos nem védekeztem, de szinte biztos, hogy nem mentem belé meg semmi, csak mégis szeretném tudni, hogy mikor van a kritikus párnap, mikor peteérése van?
Mi az, hogy "nem védekeztem"? Szexelni és egyedül szexelsz? Ketten vagytok, és az egy dolog, hogy nyilván ő lehet terhes és nem te, de a védekezés is kettőtökön áll. És ha bármelyikőtök szarik bele, az mindkettőtök felelőssége.
Nem csak a "kritikus pár nap" során lehet terhes a barátnőd, elárulom. Mivel fogalmunk sincs, milyen hosszú a ciklusa (mert abból, hogy mikor múlt el a vérzése, nem derül ki), így tippmix az egész, nem tudhatjuk körülbelülre sem, mikor van a peteérése. A spontán peteérésről és arról, hogy egyébként a spermiumok napokig elvannak a nőben, nem a szex után azonnal történik a megtermékenyítés, ne is beszéljünk...
Ha szeretnél tisztán látni: ha nem védekeztek szex közben, abból bármikor lehet terhesség, nem kell elélvezned sem. Ha már megtörtént a baj, rohadt gyorsan irány az ügyelet vagy a nőgyógyász, beszerezni az esemény utáni tablettát, amit csak receptre adnak ki, és ilyen 5 ezer forint körül van. Ha ez nem történik meg, mert miért is aggódnátok, akkor két hét múlva lehet tesztelni.
A ciklus első felében nem érdemes kockáztatni (tehát első két hét), és utána is rizikós.
Abban se legyél biztos, hogy nem ment még belé semmi, mert az előváladékot a férfiak nem érzik, és attól is lehet terhes.
Szerintem a naptármódszer max. érett nőknek való, akik jól ismerik a saját ciklusukat és olyan kapcsolatban, ahol az sem gond, ha véletlenül becsúszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!