Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette fog. Gátlónak vannak mellékhatásai?
Szia,
nekem semmi bajom tőle, a súlyom normális, talán fogytam is tőle. Egy hátránya van, amit mostanában vettem észre, hogy mielőtt megjönne előtte levő héten egy kicsit érzékenyebb vagyok lelkileg, de erre odafigyelek és nem ugrok mindenért, mert tudom hogy a gyógyszer miatt van.
Szia
2 évig szedtem a gyógyszert és nekem semmi bajom nem lett tőle. Az első hónap után szépen beállt tőle a menstruációm is, a pattanások is eltűntek, hízás nem volt tőle. Nekem nagyon jól bevált, csak pozitív véleményt tudok róla mondani
19/L
Libidócsökkenés, más nem, de ez már olyan szintű, hogy nincs értelme gyógyszert szedni, mivel sosincs kedvem a szexhez.
Nem hiztam, nincs pattanásom, pont most félek ezektől, hogy abba fogom hagyni a bogyót. Ez a mellékhatás (a libidócsökkenés) kb másfél év múlva tűnt fel, sokáig nem volt. Inkább bevállalnék néhány pattanást, de ez.... ez borzalom. Minek szedjek bármit is, ha sosem szexelek...
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!