Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshetek így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek így?

Figyelt kérdés

A párom megujjazott és lehet hogy egy kis sperma is bejutott a hüvelyembe. Ekkor már két hónapja szedtem a fogamzásgátlót.

18/L

2010. márc. 3. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem, semmi esely. szeded. akkor minek védekezni? :))
2010. márc. 3. 15:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia! Jajj ugyan dehogy :) Még ha nem szednéd a fogamzásgátlót akkor is nemet válaszolnék a kérdésedre, de így hogy szeded 1000%, hogy nem. Azért van, hogy megakadályozza a nem kívánt terhességet :) Milyen gyógyszert szedsz? És mit mondott az orvos mennyi idő után véd?
 3/16 anonim ***** válasza:
szabad levegőn a spermiumok 2-3 másodpercig maradnak életben.
 4/16 anonim ***** válasza:
hat, azért, ha nem szedné, akkor lehet, h aggodnia kellene. de igy nem.
2010. márc. 3. 15:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem kellene :), de így fogamzásgátlóval főleg nem. Azt viszont nem mondtam, hogy ha fogamzásgátló használata mellett nem mertek rendes szexuális életet élni, akkor inkább ne szedd, mert feleslegesen teszed magad tönkre a hormonokkal.
2010. márc. 3. 15:22
 6/16 anonim ***** válasza:
az ujjából jön a sperma???
2010. márc. 3. 15:25
 7/16 anonim ***** válasza:
az ujjából nem jön, de ha spermás lesz az ujja, attol teherbe lehet esni. vagy nalatok minden fekete - fehér, sehova se kenődik el?? :))
2010. márc. 3. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:
én is azt olvastam xD hogy került az ujjára sperma?:D
2010. márc. 3. 15:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Nos biológiailag igen, nem kizárt a teherbeesés, ennek ellenére, soha még csak hallani sem hallottam példát ilyenre. Nincs az a lendület, amit az ujja tudna adni a spermiumoknak és azok meg is járták a szabad levegőt, amin ha életben is maradtak, akkor sem húzzák sokáig. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor iszonyú sok sikeres fogantatás lenne, de ilyenről még soha egyszer sem hallottam.
2010. márc. 3. 15:30
 10/16 anonim válasza:
0%
Terhes vagy!!
2010. márc. 3. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!