Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek, év eleje óta küszködök vele, hogy nem jelentkezik a megvonásos vérzés a gyógyszermentes 7napban, más volt így?
Hát EZ, hogy NEM rendeltetésszerűen, nem normálisan szeded, valóban nem tesz jót a hormonháztartásodnak!
Valószínűleg azért nem tud segíteni az orvos, mert nem is érti a problémádat, nem feltételezi, hogy van olyan hülye, aki ennyire félreérti a tájékoztatót!
Szedd rendesen, vagy hagyd a fenébe!
Rendes szedés: beveszed a 21 tablettát, vársz 7 napot és FOLYTATOD AKKOR IS, HA NEM JÖTT MEG ILLETVE HA MÉG NEM MÚLT EL A VÉRZÉS!
Az új levelet SOHA nem akkor kell elkezdeni, ha megjött a vérzés, hanem mindig a 8. napon!
Második: de az nem normális, hogy RENDSZERESEN nem jön meg a 7 nap alatt. Egyszer előfordulhat, hogy kimarad a vérzés, de többször egymás után nem kellene neki. Az meg pláne nem normális, hogy aztán hetekkel később megjön.
Ez a fogamzásgátló nem megfelelő a kérdező számára. Egy normális orvost kellene keresni.
Elolvastam a betegtájékoztatót miszerint:
Mi a teendő, ha nem jelentkezik vérzés a tablettaszedés szünetében?
Ha minden tablettát rendesen bevett, nem hányt, nem volt súlyos hasmenése, és nem szedett más gyógyszert, nem valószínű, hogy terhes. Ha a megvonásos vérzés nem jelentkezik két egymást követő tablettamentes héten, lehetséges, hogy Ön terhes. Azonnal keresse fel kezelőorvosát. Ne kezdje el szedni a következő csomagot, amíg nem bizonyosodott meg arról, hogy nem terhes.
A 7ik napon elmentem az orvos,hogy hogyan tovább,ő mondta,hogy addig n kezdjem el szedni amíg nem jelentezik vérzés. Illetve amikor a másik orvos azt mondta,hogy a 8ik (7napos szünet után)napon kezdjem el szedni a következő levéllel mintha rendesen jelentkezett volna a vérzés akkor sem volt vérzés és a második levél után sem jelentkezett. nem most kezdtem a gyógyszer szedést már 10éve,csak most váltanom kellett.
Ez nem gond, vékony lehet a nyálkahártya csak, amit egy hormonkúrával segíthetnek.
A vérzés csak pszichésen roszs, ha nincs meg, amúgy nincs jelentősége ilyen esetben.
viszont az, hogy levélszedés közben van valami, az elég fura nekem...valami gond lehet a felszívódással, lehet, hogy erőssebb kellene. mármint, ha ez így van hosszú napok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!