Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyit kell várni a védekezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kell várni a védekezés nélküli szeretkezzéssel a tabletták beszedése után?

Figyelt kérdés
Barátnőm most fogja elkezdeni a tabletták szedését és érdekelne hogy meg kell-e várnunk amig elfogy az 1 havi adag vagy az első naptól kezdve szeretkezhetünk és nem lessz gond?!
2010. márc. 1. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Valaki egyszer az életben olvassa már el azt a kib*szott leirast amit a tablettahoz adnak es nem lenne napi 23 azonos kerdes ezzel kapcsolatban...
2010. márc. 1. 21:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudod hogy miért nem olvastam el azt k leírást? nah tudod? azért mert még meg sincs a gyógyszer, tehát így elég nehéz elolvasni de ha küldessz nekem postán elolvasom. A másik amit szeretnék ha nem a kérdéshez kapcsolódik a mondandód akkor inkáb fogd be a kicsi kis pofád mert nem vagyok kiváncsi a baromságokra :)))))) A kérdésre válaszolj ha már kinyitod a szád...

Valaki értelemben gazgabb válaszoljon légyszives!

2010. márc. 1. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:

neten vanak fennt gyógyszerleírások

sokra rá van írva hogy az első naptól véde de én mikor elkezdtem szedni a dokim azt javasolta ha kibírom várjak a következő menstruációig mert az az amikor már telljesen biztosan véd

2010. márc. 1. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Átlagban 2 hét míg a hatását kifejti teljes mértékben!de tanácsolom, hogy inkább várjatok még 1 kicsivel többet!Meg jól gondoljátok meg, hogy megéri-e mert a tabi nem nyújt védelmet a nemi betegségek ellen,illetve a barátnődnek a hormonháztartását elég rendesen fel boríthatja!volt nőim közül szedtek páran de nem vagyok a tabi híve amíg nem vagyunk együtt elég régen ahhoz, hogy maradéktalanul meg bízzak a másikba és szerintem ez oda- vissza is igaz. jobb a békesség én inkább "munkaruhát" húzok:)

18F

Szép estét..

2010. márc. 1. 21:54
 5/9 A kérdező kommentje:
3 éve együtt vagyunk. A bizalom 100%-os
2010. márc. 1. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor áldásom rátok:)ámen:D
2010. márc. 1. 22:00
 7/9 anonim válasza:
Gyógyszerfüggő. Ha megvan olvasd el az útmutatót, abban le lesz írva. Az enyém egy hét. Van amelyik kettő. Annál általában nem több.
2010. márc. 1. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyémre azt írták, ha a menses első napján veszem be akkortól véd. A doki 10 napot mondott, de én megvártam az első hónapot és csak a menses után mertem. Most kell megjönnie, de van bennem egy kis félelem még mindíg. Várj inkább egy hónapot és akkor már nyugodt lehetsz.
2010. márc. 2. 07:50
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat március 22.-én megyünk orvoshoz, ő majd biztos felvilágosít :)
2010. márc. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!