Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell várni a védekezés nélküli szeretkezzéssel a tabletták beszedése után?
Tudod hogy miért nem olvastam el azt k leírást? nah tudod? azért mert még meg sincs a gyógyszer, tehát így elég nehéz elolvasni de ha küldessz nekem postán elolvasom. A másik amit szeretnék ha nem a kérdéshez kapcsolódik a mondandód akkor inkáb fogd be a kicsi kis pofád mert nem vagyok kiváncsi a baromságokra :)))))) A kérdésre válaszolj ha már kinyitod a szád...
Valaki értelemben gazgabb válaszoljon légyszives!
neten vanak fennt gyógyszerleírások
sokra rá van írva hogy az első naptól véde de én mikor elkezdtem szedni a dokim azt javasolta ha kibírom várjak a következő menstruációig mert az az amikor már telljesen biztosan véd
Átlagban 2 hét míg a hatását kifejti teljes mértékben!de tanácsolom, hogy inkább várjatok még 1 kicsivel többet!Meg jól gondoljátok meg, hogy megéri-e mert a tabi nem nyújt védelmet a nemi betegségek ellen,illetve a barátnődnek a hormonháztartását elég rendesen fel boríthatja!volt nőim közül szedtek páran de nem vagyok a tabi híve amíg nem vagyunk együtt elég régen ahhoz, hogy maradéktalanul meg bízzak a másikba és szerintem ez oda- vissza is igaz. jobb a békesség én inkább "munkaruhát" húzok:)
18F
Szép estét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!