Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet szerintetek?
Kedves doktor úr /nő
Egy olyan problémám lenne,hogy nem rendszeres a havim.
Március végével voltam együtt a párommal szedtem a fogamzásgátlót és ovszerral is védekeztünk. De valahogy én a terheségtől félek így csináltam tesztet aktus után 40.45.50nappal egy csikos volt 1 óra múlva pedig ki.jott halvány szürke második csík
Azóta aktus nem volt
Múlt hónapban nem szedtem be egy havi gyógyszert ebben a hónapban pedig újra el kezdtem multhéten meg jött 5napig menstruáltam majd pénteken el múlt ezen a héten pedig barnázok és még van keményedve a hasam alja . Mitől lehet ? A terhesség szerintem teljessen kitárt
Kedves Szandika!
Kérem a Deák ikreket előbb diszkréten csúsztassa a zsebembe, aztán jósolók Önnek.
Üdvözlettel,
Dr. In da House
Ne haragudj de ilyen kérdésre csak így reagálnak sokan.
olyan kis buta vagy, fogamzásgátló plusz óvszer az egyik legbiztosabb védekezési forma. hogyan lennél terhes? ráadásul a teszt is negatív. és ha elolvastad volna a tájékoztatót akkor tudnád hogy a teszteket X időn belül le kell olvasni, ez ált 3-10 perc, utána megjelenő csíkok már nem érvényesek. pláne nem akkor ha szürke...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!