Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet valami baj ebből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami baj ebből?

Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk a barátommal,spermicides óvszerrel védekeztünk.Csak az a baj h lecsúszott a gumi,de csak előváladék volt benne,és a vége egy félujjnyira kint volt.
2010. márc. 1. 15:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom jól értelmezem-e, de tulajdonképpen nem szakadt ki az óvszer, csak a párodról csúszott le, és tulajdonképpen a vége kint volt. Ez esetben még előváladék sem kerülhetett beléd. Amennyiben az óvszer előváladékos lett volna (de nem lett mert belül volt ahogy írod), azt a spermicid elintézi, pont ezért jó a spermicides óvszer. Én azt mondom felesleges a 72 órás tabletta, de én is azt mondom, hogy beszélj egy orvossal. Többet árt az a vacak tabletta jelen esetben, mint használ, én esélytelennek tartom a teherbeesést, de tényleg konzultálj a nőgyógyászoddal, neki nyugodtabban el tudod mondani pontosan mi történt, mert így kicsit zavaros és félek én is félreérthettem valamit. Üdv!
2010. márc. 1. 18:20
 22/22 A kérdező kommentje:
Igen így volt az egész.Csak most elég parázós vagyok mert,jövőhéten kezdeném el a fogamzágátló szedését,és tényleg nem akarok 72 órásat beszedni,csak ha nagyon úgy néz ki h szükséges.Köszönöm a választ:)
2010. márc. 1. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!